Adio colăcei, bun venit siluetă! Rețetă ultrarapidă pentru a slăbi 10 kilograme

Adio colăcei, bun venit siluetă! Rețetă ultrarapidă pentru a slăbi 10 kilograme
Știm deja cu toții că dietele radicale nu sunt cele mai recomandate, de regulă vin la pachet cu urmări nedorite. Însă e vară, vrem să ieșim onorabil la plajă. Rețete și vedete prezintă o rețetă care te ajută să scapi, în timp record, de până la 10 kilograme.

Atenție însă! Această dietă este foarte restrictivă. Efectele ei apar doar dacă e ținută aidoma. Prin urmare trebuie să fii foarte fermă. Recomandarea specialiștilor e ca dieta să fie ținută maxim două săptămâni. Iată rețeta care îți permite să scapi de kilogramele în plus în timp record. Adio burtică și colăcei, bun venit siluetă! Pentru o mai bună organizare, îți recomandăm să începi dieta într-o zi de luni.

Luni ții post negru. Total. Vei avea o zi în care nu mănânci nimic. Nu ai voie. Poți bea doar apă, apă cu lămâie sau felii de ghimbir, ori ceai neîndulcit preparat după următoarea rețetă: 20 g frunze de frasin, 20 g frunze de mesteacăn, 20 g frunze de coacăz (4 lingurițe de amestec la 1 l de apă). Amestecul se pune în apa clocotită, după care se oprește focul.

Marți e ceva mai bine: ai voie să mănânci până la 2 kg de fructe, dar numai mere, pere și citrice. Nu ai voie banane, lubeniță sau struguri – aceste au un aport prea mare de zaharuri.

Miercuri e zi în care ai liber la lactate. Dar: ai voie lapte degresat, brânză de vaci, alte brânzeturi degresate și cam atât. Fără pâine, fără snacks-uri.


Liviu Dragnea dus cu duba la DNA. Este inculpat în dosarul Tel Drum

Cum se ține dieta SirtFood. Adele a slăbit 45 de kg


Joi vei mânca exclusiv cartofi. Îi poți fierbe sau îi poți coace. Nu ai voie cartofi prăjiți în ulei. De mâncat, mănânci exact cât simți nevoie.
Vineri meniul se mai îmbogățește puțin: ai voie să consumi legume și orez. De exemplu, salată de crudități (fără ulei, maioneză sau dressing din comerț) și  orez fiert, condimentat cu suc de roșii și cimbru. Dacă sucul de roșii îl cumperi, citește eticheta, pentru a alege unul fără zahăr adăugat.

Sâmbătă, în sfârșit, ai voie carne. Dar să fie slabă, fiartă sau grătar, de vită sau pui, nesărată.

Duminică poți consuma orice, dar în cantități rezonabile, și fără excese de dulciuri și grăsimi.

Pe durata dietei se beau zilnic 1,5 – 2 l de lichide (apă sau ceaiul prezentat luni). În plus, seara, se va bea o cană cu ceai depurativ (rețeta zilei de luni. Acesta combate retenția lichidelor, are acțiune anticelulitică). Este permisă o cafea fără zahăr zilnic.

Sursa foto: Pixabay / Mojzagrebinfo