PNL se întărește. Ludovic Orban l-a „achiziționat” pe actorul Claudiu Bleonț

PNL se întărește. Ludovic Orban l-a „achiziționat” pe actorul Claudiu Bleonț
Actorul Claudiu Bleonț a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook că va candida la Primăria Beliș, o comună din județul Cluj, din partea Partidului Național Liberal.

Cu masca pe față, acesta s-a fotografiat alături de premierul Ludovic Orban. ”Poziția pe care proaspăt mi-am asumat-o, aceea de candidat la Primaria Beliș, o comună de munte de lângă Cluj, m-a adus în fața oamenilor, am intrat în curțile lor, i-am privit în ochi și le-am aflat nevoile. Dar nu am vrut nicio clipă sa fiu “un alt politician” care doar promite că va rezolva… Așa că folosindu-mă de tot ceea ce reprezint eu, Claudiu Bleonț, am luat la rând ministerele, am deschis uși, am pus întrebări și am căutat soluții.

Pentru că pentru moți cuvântul dat și mâna strânsă sunt mai valoroase decât orice hârtie și au greutatea morală a unei certitudini – ai promis că faci, atunci trebuie să faci. Așa că nu am cum să nu mulțumesc unui guvern PNL care m-a primit, m-a ascultat, mi-a oferit soluții și suport real.

Fără a imi cere nimic în schimb, fără a mă condiționa sau “îndatora” pentru viitor. Ci pur și simplu pentru că am întâlnit niște oameni extraordinari, care pot și vor să facă România mai bună pentru noi toți și care mi-au dovedit mie, Claudiu Bleonț, că liberalismul nu e doar o poveste istorică a României mari ci un viitor cât se poate de concret, susținut de oameni și pentru oameni. Cu adevărat “prin noi înșine”, a scris Bleonț, pe Facebook.


Fosta soție a lui Elton John e neagră de furie. Nu mai vrea să-l vadă!

Adio colăcei, bun venit siluetă! Rețetă ultrarapidă pentru a slăbi 10 kilograme


Recent, Claudiu Bleonț a dezvăluit că a părăsit orașul Craoiova pentru ”viață la țară”. El s-a mutat în comuna clujeană Beliș. ”Am buletin de Beliş. Nu am dreptul să vorbesc în dreptul nimănui şi să judec fapta nimănui. Decizia mea s-a născut din inimă. De ce? Iubesc Apusenii dinainte de a mă naşte, datorită tatei.

S-a născut acolo, avea un cult pentru Apuseni. M-a plimbat de la 5 ani. Am vizitat Belişul de când era jos, înainte să vină lacul de acumulare. Am descoperit că mi-e dor definitiv de natură. Actoria mea face un pas dintr-o scenă a teatrului din Bucureşti sau Craiova, spre o scenă mai mare, în care dialogul e direct cu cerul şi cu Dumnezeu”, a explicat actorul într-o altă postare.

Așa cum Rețete și vedete a mai scris, actorul în vârstă de 60 de ani, a semnat trei certificate de divorț, iar acum are o fetiţă de 6 ani cu a patra soţie.

Sursa foto: Facebook / Claudiu Bleonț