Dezvăluiri de ultimă oră despre starea lui Florin Salam. Nu a mai fost văzut de foarte mult timp

Dezvăluiri de ultimă oră despre starea lui Florin Salam. Nu a mai fost văzut de foarte mult timp
Cel mai îndrăgit manelist din România, Florin Salam, a trecut prin momente cumplite, în urmă cu câteva luni, când a avut probleme mari de sănătate. De ceva timp, artistul a dispărut iar, ba chiar și-a îngrijorat și familia.

Florin Salam nu a mai apărut în ultima perioadă nici la televiziuni și rar a fost văzut și la petreceri. S-a bănuit că are iar probleme cu sănătatea.

Florin Salam este grav bolnav. Ce se întâmplă cu artistul

De ceva vreme toată lumea s-a întrebat care este motivul pentru care Florin Salam nu a mai fost văzut pe la evenimente, n-a mai avut niciun concert. Cât privește interviurile de la televiziuni, nici nu se pune problema. Se repeta situația din toamnă, când manelistul a dispărut la fel. Atunci, în urmă cu trei lui, în septembrie, Dan Bursuc a dat vestea. Acesta a spus că Florin Salam are probleme de sănătate.

„Tot ce știu e că nu e bine deloc”

Chiar dacă a fost destul de evaziv în declarații, Dan Bursuc a recunoscut că unul dintre cei mai îndrăgiți lăutari ai tuturor timpurilor,  Florin Salam, nu este bine. ”Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu e bine deloc!”, a afirmat impresarul maneliștilor. Nimeni, însă, nu a spus de ce suferă Salam.

Fiica lui Florin Salam a venit cu vești

Acum situația s-a repetat. Artistul nu a mai cântat la evenimente, nu a mai avut concerte și nu a mai fost foarte activ pe rețelele de socializare. Betty Stoian, fata lui Florin Salam, a povestit de ce s-a retras tatăl său.

„Tata e foarte bine acum! Spuneți asta tuturor, am cel mai grozav tată din lume și sunt bucuroasă să vă spun că a trecut peste lucrurile mai sensibile. Tata muncește de foarte mult timp, aproape non-stop. Așa că pur și simplu a avut nevoie de o pauză ceva mai lungă.

Nu știu cât de lungă a fost, fiindcă tata a decis când, cât și unde s-a odihnit. Sigur că a fost și o pauză vocală, fiindcă avea nevoie și de așa ceva, nu doar de odihna trupului. Plus că s-au adăugat și alte momente din viața sa, care pot apărea în viața oricui. Cine nu a resimțit în ultima vreme nevoia de a se odihni?

Sau un anume grad de saturare, chiar, și a decis că e mai bine pentru el să întrerupă, pentru o vreme, ceea ce obișnuia sau ce era obișnuit să facă aproape zilnic? Asta s-a întâmplat și în cazul tatălui meu! Însă totul e bine, de o bună perioadă de vreme! Tata a revenit în studiouri, a înregistrat piese noi, are iar drag de muzică. Și ceea ce se va întâmpla sigur e că tata va cânta de sărbători, cred că și de Crăciun, și de Revelion. Nu știu exact unde, dar cântă sigur!”, a mai spus tânăra artistă”, a declarat Betty Stoian pentru Playtech.