A cântat pentru părinții lui Bănică, acum vine la X Factor. Povestea Silviei Mitrache

A cântat pentru părinții lui Bănică, acum vine la X Factor. Povestea Silviei Mitrache
O româncă stabilită de trei decenii în Italia, care a avut ocazia să cânte și pentru părinții lui Ștefan Bănică, îi încântă în această seară pe jurați la X Factor, emisiunea care se vede în porție dublă, în fiecare joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Silvia Mitrache este o apariție! Are 60 de ani, e blondă platinat, și nu se teme să se urce pe tocuri înalte și să poarte fuste extrem de scurte. E drept, are cu ce se lăuda. Dar mai ales, se poate lăuda cu vocea ei. De-a lungul timpului, presa a scris despre ea că are una din cele mai frumoase voci.

Trăiește în Parma și se declară cântăreață profesionistă. De-a lungul timpului a muncit ca babysitter, îngrijitoare pentru bătrâni, cameristă. „Îmi este dor să cânt pe scenă şi îmi dau seama că niciodată nu este prea târziu“, spunea aceasta acum un an, când a participat la o altă emisiune.

Ștefan Bănică dus la bar de părinții lui, să o asculte

Craioveancă prin naștere, Silvia Mitrache e  stabilită de 30 de ani în Italia și e îndrăgostită de muzică. De-a lungul timpului a cântat în Franța, în Germania, dar și în România, îi încântă în această seară pe jurații X Factor.

Mai mult, Silvia, care a urcat pe scenă în trecut și alături de nume mari din România, precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea, îi va dezvălui lui Ștefan Bănică faptul că a avut ocazia să cânte și pentru părinții acestuia. „Cred că aveați 13 – 14 ani când eu cântam la un bar aici în București, când ați venit cu mama și tatăl”, îi va spune aceasta. Oare ce răspunde juratul? Veți vedea.

„Chiuleam în liceu ca să merg la repetiții”

„Eu am început să murmur pe la 3 – 4 ani, când, cântecele de leagăn erau încă în vogă. Am o înregistrare de la vărul meu,  pe un magnetofon din `62 -`63, îmi amintesc că eram pusă pe o măsuță lângă magnetofon și cu microfonul în mână, cântam, „pe brațul ei mă legăna, cu nani-nani, mă adormea, să-mi fie somnul mai ușor, mama mea”!

Și toată familia mea plângea în hohote, pentru că eu tocmai mă  întorsesem dintr-un spital de copii cu dizabilități, după 3 luni, de la Vatra Dornei, pentru că eu mă născusem cu poliomielită , iar din acest motiv, am plătit scump în cariera mea artistică timp de 43 de ani, pentru că șchiopătam un pic…

Dar prima oară când am pășit cu dreptul în această superbă meserie, am început la 13 ani la Clubul Electroputere din Craiova. Acolo am avut cea mai frumoasă amintire din viața mea ca adolescentă.

Eram elevă în ultimul an de școală generală, și, apoi, am mers la liceu unde „trebuia” să chiulesc mai tot timpul pentru repetiții și spectacole extraordinare  unde am avut privilegiul de a cânta cu  Olimpia Panciu, Mihai Constantinescu, Marius Țeicu, Margareta Pâslaru, Janina Matei, Cornel Constantiniu, Luchi Marinescu, care, m-a apreciat enorm și  Olimpia Panciu, pe care o imitam  foarte bine”, a relatat artista pentru Romaniavippress.ro, într-un interviu.

X Factor se vede în porție dublă

O adevărată demonstrație de forță pe care o va face Silvia Mitrache, dar și ce alți concurenți vor urca pe scena X Factor, vor vedea telespectatorii în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

Sursa foto: Antena 1

Exclusiv. Pepe își „exorcizează demonii”. Artistul s-a schimbat radical