A murit un cântăreț care făcea furori în anii ’90. Milioane de fani îi fredonau piesa-hit

A murit un cântăreț care făcea furori în anii ’90. Milioane de fani îi fredonau piesa-hit
A murit un cântăreț care făcea furori în anii ’90. Milioane de fani îi fredonau piesele. Fanii din întreaga lume sunt în doliu.

A murit un cântăreț care făcea furori în anii ’90. La vârsta de 69 de ani, cântărețul brazilian  Zezinho Correa a încetat din viață, din cauza coronavirusului. El a fost component al formației Carrapicho, de care se leagă melodia „Tic, tic, tac”. Un mare hit exportat din Brazilia, după celebra Lambada a formației Kaoma.

A murit un cântăreț care făcea furori în anii ’90

Cântărețul a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Starea de sănătate s-a agravat după ce a ajuns la spital. Nu s-a mai întors de la Terapie Intensivă.

A murit un cântăreț care făcea furori în anii ’90

Zezinho Correa a fost atât interpret cât și compozitor și el este cel care a creat hitul respectiv. Artistul a contractat coronavirus și a fost internat la data de 4 ianuarie într-un spital din orașul Manaus. El acuzase dureri musculare semnificative și febră cu o zi înainte de-a ajunge la spital. După ce a fost diagnosticat cu Covid-19, starea lui de sănătate s-a înrăutățit de la zi la zi, informează Evenimentul Zilei.

Mesaj emoționant de la familie pentru fanii artistului: „Astăzi, ritmul tobei s-a oprit”

Medicii au fost nevoiți să-l intubeze la data de 7 ianuarie. Așa că Zezinho Correa a ajuns la Terapia Intensivă a spitalului în care era internat. Nu a mai putut să-și revină și a decedat sâmbătă. „Astăzi, ritmul tobei s-a oprit”. A fost mesajul pe care familia fostului component al trupei Carrapicho l-au adresat fanilor.

Sursa foto: Instagram

După aproape un deceniu de relație, le e greu să trăiască despărțiți. Îi va reuni Adela?

Recomandarile noastre