A rămas foarte puțin. S-au strâns rândurile. Cine luptă până la sânge pentru premiul Asia Express

A rămas foarte puțin. S-au strâns rândurile. Cine luptă până la sânge pentru premiul Asia Express
E luptă mare în Asia Express. Pe Drumul Împăraților au plecat 9 perechi și au rămas acum mai puțin de jumătate.

S-a aflat! Cine s-a calificat în semifinalele Asia Express. Va fi o nebunie și nu trebuie să ratați „spectacolul”.

A rămas foarte puțin. S-au strâns rândurile. Cine luptă până la sânge pentru premiul Asia Express

Potrivit Fanatik, s-a aflat cine s-a calificat în semifinala sezonului 4 al celui mai urmărit show de televiziune, Asia Express. Se pare că mai sunt doar patru perechi care se luptă din răsputeri să pună mâna pe marele premiu. Pe Drumul Împăraților vor merge perechile formate din Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Mihai Petre și soția lui Elwira, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, dar și Lidia Buble, alături de sora ei, Estera.

Emisiunea a fost un adevărat test al supraviețuirii

Când au pornit la drum, concurenții nu s-au gândit nici o secundă că va fi atât de greu. Dar, viața bate filmul și, cum regulamentul emisiunii este unul extrem de strict, au fost obligați să trăiască cu un singur dolar pe zi. Mai mult, și-au făcut rost singuri de mâncare și au făcut tot ce au putut ca să găsească transport și cazare. Și uneori a fost cumplit, concurenții lovindu-se de o problemă foarte mare și anume limba în care s-au înțeles cu locuitorii.

Marele premiu este de 30.000 de euro

Pe de altă parte, merită sacrificiul pentru că la bătaie este pus un premiu în valoare de 30.000 de euro, așa că se spectacolul va fi cu adevărat încântător pentru telespectatori. Cât privește arbitrul, aceasta este Irina Fodor, care a înlocuit-o pe simpatica Gina Pistol, ce se află în concediu de maternitate. Irina este însă ajutată însă de Oase și Marius Damian. În acest sezon, vedetele au străbătut Turcia, Georgia, Azerbaijan, Iordania și Israel. Rămâne de văzut cine va câștiga aventura vieții.

Sursă foto: fanatik, libertatea

Recomandarile noastre