Adda mai are trei mari dorințe, după ce a reușit să slăbească dramatic

Adda mai are trei mari dorințe, după ce a reușit să slăbească dramatic
După o perioadă cumplită în care sănătatea i-a jucat feste, Adda și-a mai revenit și e pusă pe fapte mari.

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au planuri pentru viitor. Cei doi soți vor să se mute într-o casă mult mai mare. Există și un motiv.

Adda are trei mari dorințe: să mai aibă un copil, trei câini și o casă cu cinematograf. Vedeta s-a pus pe treabă

Adda se simte din ce în ce mai bine și se gândește acum la casa nouă, la care se lucrează acum. Artista și soțul său vor să-și facă locuința la care au visat toată viața, dar pentru asta mai au de așteptat. Blonda a spus, la ProTV, că au luat această decizie pentru că-și mai doresc un copil, dar și trei câini. Adda e fericită pentru că în casa nouă va avea un dressing mare, așa cum și-a dorit, dar și un cinematograf. Mai există un motiv pentru care cântăreața ține să aibă o casă mai mare.

„Aici vrem să facem casa în care vrem să stăm toată viața, deci nu ne grăbim cu ea”

“ Păi dacă mă cert cu husband (n.r. soțul), să aibă unde să se ascundă. (…) Ne dorim să mai facem încă un bebe, ne dorim să avem vreo trei câini, să separăm și munca de casă… O să facem și piscină, și birou. Acum stăm cu actele în dressing. La etaj o să am un dressing de vreo 20 de metri pătrați și la mansardă o să fie o cameră de relaxare.

Dar și un cinema pentru noi și pentru prieteni. (…) Aici vrem să facem casa în care vrem să stăm toată viața, deci nu ne grăbim cu ea.”, a spus Adda. Și pentru că va avea o curte generoasă, vedeta va face o grădină, dar și o seră unde să crească legume.

A slăbit pentru că s-a săturat să fie ținta glumelor

De asemenea, ea a spus și care este motivul real pentru care a slăbit. Artista susține că se săturase să tot fie criticată de persoanele din jurul său. De atunci, trăiește mereu cu frica să nu se îngrașe la loc.

Sursă foto: instagram