Adevărata față a lui Cristi Borcea. Un jucător îl face praf: „Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul?”

Adevărata față a lui Cristi Borcea. Un jucător îl face praf: „Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul?”
Dacă acum pare că și-a găsit fericirea, Cristi Borcea a fost un mare cuceritor în trecut. Când vedea o femeie frumoasă, făcea ce făcea și era a lui.

După zece ani de când a jucat la Dinamo, un fost jucător de fotbal îl face de râs pe Cristi Borcea.

Cristi Borcea, acuzat că i-a furat iubita unui fotbalist. „Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul?”

Hristu Chiacu, fost jucător la Dinamo a povestit acum ce s-a întâmplat între el și fostul finanțator al clubului cu zece ani în urmă. Sportivul susține că acesta i-ar fi făcut avansuri partenerei sale din acea perioadă, Denisa Tănase. Încă de atunci se zvonea că există tensiuni între Hristu și Cristi Borcea, dar abia acum s-a aflat adevărul.

„Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva”

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Au mai fost alte discuții după aceea. Dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da… Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul?

Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva. Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel (n.r. – zâmbește)”, a declarat Hristu Chiacu, potrivit Gsp.

Ce a atras-o pe Valentina la Cristi Borcea

La începuturile relației lor, Valentina Pelinel a mărturisit și ce a atras-o la Don Juan-ul fotbalului românesc. „Cristi Borcea pe care îl cunosc eu e un om foarte bun, responsabil, tipicar și ambițios ca mine, luptător și, mai presus de orice, e bărbat. Am apreciat și apreciez la el foarte mult faptul că este asumat și niciodată nu a încercat să-și ascundă defectele și nici să își expună calitățile.

E un bărbat care știe să se sacrifice pentru femeia lui. De ce credeți că e așa iubit de femei? Nu e vorba de bani, că nu e singurul care a reușit să facă bani în lumea asta, ci e vorba de asumarea lui, de șarm și, până la urmă, și de charisma sa legată de imaginea de «băiat rău».

Femeile sunt atrase și de acest aspect al personalității sale, chiar dacă multe dintre ele se sfiesc să recunoască. Pentru Cristi, femeia care i-a dăruit un copil sau mai mulți, după caz (zâmbește), e cumva «sfântă». El o pune pe un piedestal și îi creează o imagine imaculată cu orice preț, chiar cu prețul de a se sacrifica pe el însuși”, a spus blonda pentru Viva.

Sursă foto: opinia timisoarei