Adevărata stea a manelelor și-a făcut apariția la nunta lui Salam: Romeo Fantastik a bifat petrecerea mirilor într-o ținută rock, accesorizată cu ciocate

Adevărata stea a manelelor și-a făcut apariția la nunta lui Salam: Romeo Fantastik a bifat petrecerea mirilor într-o ținută rock, accesorizată cu ciocate
Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit  de Ziua Copilului. Au depășit, în final, toate problemele, inclusiv scandalul cu femei de distracție de la petrecerea burlacilor pe care a avut-o manelistul. Adevăratul star al manelelor și-a făcut apariția într-o ținută rock, accesorizată cu ciocate.

Romeo Fantastik și-a făcut apariția la nunta confratelui său de breaslă într-o ținută rock, accesorizată cu ciocate. Cel supranumit  „Regele Sexului” a avut o apariție autentică la petrecerea celuilalt „Rege”, al manelelor, și a „Reginei” lui. După cum a declarat la fața locului, a pregătit darul de nuntă „Fără număr!”.

Îmbrăcat în blugi mulați cu ținte, ciocate negre și cu o cămașă colorată, Romeo Fantastik a venit singur la nuntă, tocmai în ideea că ar putea cunoaște vreo domnișoară interesantă.

Nunta „regală”, pe plajă

Nunta lui Florin Salam cu aleasa lui a fost cu adevărat regală. Totul a ieșit așa cum au planificat în cele mai mici detalii. O ceremonie pe plajă, apoi cununia religioasă, la biserică, urmată de o mega-petrecere la Nuba.

Participanții, care au fost strict controlați de poliție înainte să intre, ca măsură de securitate, au spus că nunta a fost organizată impecabil, mirii fiind atenți din start la cele mai mici detalii.

Lui Salam i-au trebuit opt ani să o ceară pe Roxana

Manelistul Florin Salam și aleasa lui, Roxana Dobre, dau startul evenimentelor mondene de mare clasă cu o nuntă opulentă la malul mării. Cei doi au o relație de opt ani, trei copii împreună – două fete și un băiat, Rania, Jacqueline și Simon Ştefan.

Florin Salam nu este la prima căsătorie. Salam a fost căsătorit cu Ștefania, femeia care i-a adus pe lume primii doi copii, pe Betty și Daniel Stoian. În 2009, la doar 27 de ani, femeia a încetat din viața din cauza unei ciroze hepatice depistate mult prea târziu, iar artistul și-a revenit foarte greu după această pierdere. El își iubea foarte mult soția. A avut nevoie de ani ca să poată trece mai departe.  Așa se face că actuala lui parteneră, Roxana Dobre, a apărut în viața lui 7 ani mai târziu, în 2016, și a așteptat mult până să fie „luată” cu acte.

Cele mai importante momente de la nunta lui Florin Salam

A fost cu adevărat o seara de neuitat pentru Florin Salam și Roxana Dobre, acum devenită doamna Stoian.

# Roxana a purtat o superbă rochie de mireasă semnată de Cristina Săvulescu, una dintre cele mai cunoscute și căutate creatoare de modă din România.

  •  La miezul nopții nunta a avut unul din punctele culminante:  un spectacol incredibil de artificii a luminat cerul
  •  Petrecerea grandioasă s-a ținut într-un club și a avut în deschidere o formație turcească.
  • Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au urmat imediat în program. „Bună seara, dragii noștri! Casă de piatră! Multă, multă sănătate! La mulți ani, nașilor! La mulți ani, tuturor invitaților! Vă invităm să facem o petrecere frumoasă, să ne simțim bine până dimineață și să dansăm. Acesta este cel mai important lucru. Nu acceptăm scuze!”, a fost mesajul frumoasei cântărețe.
  • „Regele” și „Regina” au dansat alături de Tzancă și Marymar care au participat la nuntă. Cel mai mult, cei patru s-au distrat pe melodia „Ziua-n care tu m-ai sărutat”
  • Inițial s-a spus că mireasa va avea mai multe rochii de mireasă și că va schimba mai multe ținute, în final, așa cum se vede în imagini, Roxana Dobre a rămas îmbrăcată în rochia ei albă de mireasă.
  • Mirele și-a schimbat ținuta. La cununie a purtat un costum cu dungi fine, însă mai târziu l-a schimbat cu unul cu marginile decorate cu cristale.
  • Florin Salam nu s-a putut abține și a cântat la propria nuntă. De fapt, a cântat o manea despre el, și i-a cântat-o chiar soției sale, spre deliciul invitaților, dimineața aceasta în jurul orie 6:00
  • Fiica din prima căsătorie a lui Florin Salam, Betty, e cea care a prins buchetul aruncat de mama sa vitregă.

Odată cu buchetul a primit și vălul de mireasă

  • Așa cum am anunțat în trecut, Bianca Drăgușanu nu a fost invitată la nunta lui Florin Salam. Gabi Bădălău, în schimb, a participat, alături de sora sa, Sabina, și de cumnat.

Bădălău a postat mai multe fotografii alături de sora sa îmbărcată într-o superbă rochie roz, dar și alături de mire.

  • Tzancă Uraganul a venit la nunta confratelui de breaslă la volanul unui Ferrari roșu. Imediat după ce a ajuns le-a arătat tuturor cât de mult își iubește partenera, oferindu-i un sărut tandru.

Sursa foto / video: Instagram, Click!, Cancan