Adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. Ultima „magie” a spulberat misterul

Adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. Ultima „magie” a spulberat misterul
Iulia Vântur și Salman Khan vor avea mâine o zi minunată. Va fi lansat videoclipul cântecului din film în care joacă împreună.

Îndrăgostiți și fericiți sunt Iulia Vântur și Salman Khan, în virtutea tuturor verdictelor date de presa tabloidă din România și India. Adevărul despre relația lor, interpretată și re-interpretată, iese pe zi ce trece la iveală și trece de granița răutăților.

Zvonurile cu privire la despărțire, afirmațiile unor jurnaliști că este vorba de o relație consumată sunt spulberate de activitatea artistică, tot mai intensă, care-i leagă pe Iulia și Salman. Așa cum Rețete și Vedete a mai publicat, între cei doi este vorba de o iubire și o relație asumată.

Iulia Vântur, orice s-ar spune, face deja parte din familia iubitului ei. Au demonstrat-o mai multe fotografii publicate în ultimii ani, a spus-o chiar ea, lăsând însă o doză de mister asupra relației.

Românca noastră însă cântă, dansează și joacă spectaculos în filme, fiind considerată acum una dintre marile vedete ale Bollywood-ului.

Iulia Vântur, cap de afiș într-un film cu Salman Khan

Mâine, 22 ianuarie, va fi lansat videoclipul filmului Main Chala, ultima producție realizată de Salman Khan. Deja afișul filmului și teaserul au fost postate de Iulia Vântur pe pagina ei de Instagram.

Este încă o dovadă că, dincolo de dragostea ce o leagă pe Iulia de Salman și India, fosta prezentatoare de la Pro TV se bucură de un real succes în lumea artistică de la Bollywood.

De-a lungul timpului, Iulia Vântur a colaborat cu mai mulți artiști indieni și s-a declarat fericită în țara ei adoptivă. Iată, acum, este cap de afiș în cel mai recent film al lui Salman Khan. Ea va cânta alături de unul dintre cei mai iubiți cântăreți din India, așa cum se vede și pe afișul ce anunță filmul.

”O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta. Melodia va fi lansată pe 22 ianuarie. Stați aproape!”, este mesajul transmis de Iulia Vântur.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)


Cum a început aventura Iuliei Vântur în India

Succesul său în showbiz-ul indian a început de la un… colind. „Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gașca de prieteni. Lor le place să cânte, să danseze, au asta în sânge. Și m-au rugat să cânt o piesă în română.

Le-am cântat „La Betleeem colo în jos”, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinților mei de Crăciun. Pentru că probabil l-am cântat cu patos, le-a plăcut. Ș au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1. A fost mâna destinului.”, a povestit frumoasa vedetă într-o emisiune de-a lui Mihai Gâdea, anul trecut.

Iulia e convinsă că în India muzica a fost cea care a ales-o pe ea, susținând că a durat un an până a ajuns să se convingă că este drumul pe care trebuie să-l aleagă. „Eu nu am avut un plan anume. Credeam că trebuie să ai o cultură muzicală vastă din copilărie încât să-ți permiți să spui că faci muzică. De aceea mi-a luat un an să mă conving că e ok să fac asta din pasiune.

Ideea este să fii pregătit. Pentru că primeam din ce în ce mai multe propuneri să cânt diverse piese, am spus că nu mai e o joacă și voi lua lucrurile în serios. Și atunci am început să iau zilnic lecții de canto. Dar pentru mine acestea sunt o adevărată bucurie”, a spus fosta prezentatoare a celebrei emisiuni „Dansez pentru tine”, care timp de 10 ani a cunoscut un imens succes la Pro TV.

Foto: Instagram