Adrian Mutu, invitat la cea mai ciudată petrecere. Băuturile au fost ținute în excavator. Ce a spus soția

Adrian Mutu, invitat la cea mai ciudată petrecere. Băuturile au fost ținute în excavator. Ce a spus soția
Cu câteva zile în urmă, Adrian Mutu și frumoasa lui soție, Sandra, au fost invitați la un eveniment care i-a făcut să-și dea coate.

N-a văzut niciodată Adrian Mutu o asemenea petrecere, pe șantierul unui bloc. Oare Sandra ce părere a avut?

Adrian Mutu, invitat la cea mai ciudată petrecere. Băuturile au fost ținute în roabă și excavator. Ce a spus soția

Aflați la Mamaia, Adrian Mutu și soția sa, Sandra, au avut de o petrecere cu totul ieșită din comun. Asta pentru că evenimentul a avut loc într-un cort, chiar pe șantierul unui bloc, iar invitați au fost cei care au cumpărat apartamente. Așa că petrecăreții au mâncat și au băut printre saci de nisip și schele. E drept că băutură a fost scumpă, dar s-a servit din roabe pline cu gheață și chiar dintr-un excavator. Dar cu o atmosferă atât de frumoasă și muzică live, toată lumea a fost mulțumită.

Mutu și-a lansat și autobiografia

Cu doar o lună în urmă, Briliantul a împlinit 43 de ani. A fost o aniversare frumoasă, pentru că sportivul și-a lansat și autobiografia. Potrivit informațiilor oferite de GSP, pe lângă procentul pe care îl va primi din vânzări, Adrian a încasat 100.000 de euro la semnătură pentru acordul de publicare al cărții.

„Eu sunt omul care sunt pentru că am greșit! Am învățat din întâmplările mele”

„Mă gândesc serios să-mi scot cartea! Pentru că sunt anumite lucruri pe care vreau să le povestesc celor care m-au iubit și m-au susținut la echipa națională. Și trebuie să le spun întâmplări din viața mea. Povestea mea ca fotbalist. Ei merită acest lucru! Au fost momente în viață în care n-am fost responsabil și-mi asum asta.

Totul face parte din trecutul meu și nu o să-l reneg niciodată. Eu sunt omul care sunt pentru că am greșit! Am învățat din întâmplările mele. Viața mea a fost o lecție! Am învățat și am știut să merg mai departe. Trecutul nu mă definește pe mine ca om! Am fost un copil și am făcut greșeli. Am fost criticat, am plătit. Acum sunt tată, soț și antrenor. O persoană matură…”, povestea în trecut Adrian Mutu.

Sursă foto: gsp