Adrian Năstase și-a surprins soția cu un aparat care rulează varza. Povești amuzante spune chiar de el

Adrian Năstase și-a surprins soția cu un aparat care rulează varza. Povești amuzante spune chiar de el
Adrian Năstase a făcut show în podcastul lui Adrian Artene, „Altceva”. A spus ce nu credeau românii că vor auzi vreodată.

Adrian Năstase a lăsat garda jos și a vorbit deschis despre momentul în care și-a cunoscut soția și câteva i-a suportat Dana.

Adrian Năstase, împătimit al tehnologiei. Ce și-a cumpărat ca să facă sarmale

Fostul premier al României, Adrian Năstase, a acceptat invitația lui Adrian Artene, de a participa la podcast-ul Altceva. Politicianul a făcut deliciul celor care l-au urmărit, prin declarațiile sale, uneori extrem de amuzante. El a povestit că atunci când a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție, a vrut să o impresioneze prin muzica pe care o asculta, dar și preparatele culinare pregătite. Abia după câțiva ani, Dana i-a spus adevărul…

„I-am pus muzică de Wagner, pe ea n-a impresionat-o deloc, dar nu mi-a spus atunci, mi-a spus mult mai târziu”

„Eu cred că ea a avut o voință foarte puternică să treacă peste felul în care găteam și peste muzica pe care i-o puneam. Am invitat-o acasă, îmi aduc aminte, prima dată, eu eram pe vremea aceea și sunt și acum pasionat de muzica lui Wagner.

I-am pus muzică de Wagner, pe ea n-a impresionat-o deloc, dar nu mi-a spus atunci, mi-a spus mult mai târziu”, a dezvăluit Adrian Năstase.

 „Și acum este la Cornu, pregătește sosul de roșii pentru la iarnă pentru nepoți și pentru noi“

Între timp, Dana Năstase l-a întrecut cu mult pe soțul său în ale bucătăriei, chiar dacă acesta recunoaște că nu totdeauna au aceleași gusturi. Dar politicianul recunoaște că soția sa gătește cu adevărat extraordinar. „Sigur, avem gusturi comune pe anumite zone, dar și gusturi diferite pe altele.

Acum ea gătește mai bine decât mine, plus că gătește mult mai des. Și acum este la Cornu, pregătește sosul de roșii pentru la iarnă pentru nepoți și pentru noi”, s-a destăinuit Adrian Năstase. Nici politicianul nu se lasă mai prejos și, pentru că vrea să facă cele mai extraordinare sarmale, a hotărât să comande un aparat care să-i ușureze munca.

„Eu am văzut că există o mică instalație care înfășoară varza pentru sarmale și am comandat așa ceva. Deci sunt pentru tehnologie. Deci nu sunt un bun artizan în zona asta”, a mai spus Adrian Năstase.

Sursă foto: cancan, playtech