Ai visat un porumbel alb? Ce seminificație are culoarea lui

Ai visat un porumbel alb? Ce seminificație are culoarea lui
În cărțile despre vise, porumbelul alb este semn de bunătate, lumină, pace. Dar dacă nu e alb? Ce ar putea să se întâmple?

Porumbelul a fost considerat din totdeauna un simbol al păcii, al armoniei, al amabilității. În timp, a ajuns și poștaș. Experții în vise explică ce înseamnă dacă visezi această pasăre minunată.

Ai visat un porumbel alb?

Porumbelul a devenit simbolul mondial al păcii, în 1949. Într-un vis este de asemenea aducător de vești bune. Când este gri ori altă culoare, semnele nu sunt la fel de bune.

  • Dacă în vis pasărea albă zboară înseamnă întotdeauna o viață liniștită, liniștită, cu mult noroc în casă.
  • Pentru o fată, porumbelul alb anunță o căsnicie rapidă, iar pentru un tânăr ar putea primi vestea că va fi curând mire.
  • Dacă sunt mai mulți porumbei albi în zbor ar putea să aveți oaspeți dragi sau poate veți auzi vești de la un prieten îndepărtat.
  • Când pasărea tocmai a bătut pe fereastră, atunci te vei cunoaște cu o persoană interesantă înainte de tine.
  • Un vis despre porumbei promite o creștere a averii pentru oamenii de afaceri.
  • Să-l vezi zburând într-un vis este un semn de vești bune despre succes.
  • Să vezi un porumbel pe cer este un semn de confort în dragoste.
În cărțile despre vise, porumbelul alb este semn de bunătate, lumină, pace

Porumbelul hrănit cu mâna ta e semn bun

Păsările hrănite cu mâna ta înseamnă sfârșitul unei perioade negre și începerea unei vieți noi, luminoase. Ar putea însemna posibilități de divertisment și de evenimente pline de bucurie. Dar dacă nu hrăniți păsările, atunci trebuie să vă manifestați o mare îngrijorare pentru rudele voastre.

Visul în care prindeți pasărea anunță încredere deplină și înțelegere reciprocă pentru cei îndrăgostiți. Dacă aveți un porumbel alb în mâinile voastre, veți avea succes în toate problemele și creativitate.

Porumbeii care zboară peste casa ta, stând lângă fereastră sau pe acoperiș, prevestesc primirea veștilor de la cei dragi. A vedea doi porumbei care se sărută într-un vis este un semn al devotamentului, reciprocității, afecțiunii iubitei tale.


Horoscop Minerva – 14 februarie. Pentru Tauri visele pot deveni realitate

Ce înseamnă dacă visezi un cal. Toată lumea ar vrea!