Alege vopseaua de păr în funcție de culoarea pielii. Sfaturi importante

Alege vopseaua de păr în funcție de culoarea pielii. Sfaturi importante
Blondă, brunetă sau roșcată? Depinde de gusturi, de modă, de vârstă.  Totuși, trebuie să alegi vopseaua de păr și în funcție de culoarea pielii.

Este foarte greu să alegi din mulțimea de nunațe de vopsea de păr. Toate par interesante, dar ca rezultatul să fie spectaculos, țineți cont și de culoarea pielii.

Alege vopseaua de păr, în funcție de culoarea pielii

În general, nuanța pielii este, cel mai probabil, palidă, medie, măslinie sau întunecată. Trebuie să determini și tonul pielii: cald, rece sau neutru. Asigură-te că utilizezi lumina naturală, deoarece lumina artificială poate schimbă aspectul pielii.

Poartă o cămașă albă și să stai în față oglinzii. Uită-te la venele din partea inferioară a încheieturii mâinii pentru a determina tonul. Dacă venele sunt predominant albastru-violet, ai tonuri reci. Dacă sunt în principal verzi, aveți tonuri calde și, dacă acestea sunt o combinație între cele două, ai ton neutru.

Alege vopseaua de păr. Blond

Blondul cenușiu, care include nuanțe precum platina, argintiu sau șampanie, arată grozav pe cei care au pielea rece cu tonuri calde. Nuanța ușor albastră din aceste culori va contracara roșul din piele.

Dacă ai o piele cu tonuri albastre, poți alege o vopsea de păr de un blond puțin mai cald: auriul, caramelul, chihlimbarul, mierea. Un blond miere sau caramel este o alegere bună pentru cele cu piele măslinie.

Alege vopseaua de păr. Șaten

Nuanțe reci de maro, cum ar fi castanul, mocha, ciocolata neagră și castaniul închis merg bine pentru cele care au pielea în tonuri calde.

Alege vopseaua de păr. Roșcat

Părul roșcat va arta grozav pentru cele cu piele rece, cu nuanțe rosiatice. La pielea mai închisă la culoare, optează pentru un roșu aprins. Dacă ai tonuri neutre ale pielii alege favoritul din nuanțe de blond căpșună, chihlimbar, cupru sau rugină.

Alege vopseaua de păr. Brunetă

Negru rece pentru păr, cum ar fi espresso, lemn dulce, albastru-negru sau negru adevărat, vor arăta grozav pentru cei cu tonuri calde. Dacă îți plac nuanțele calde de negru, cum ar fi mocha întunecată, cacao sau maro-negru, asigura-te că ai tonuri reci în piele. Dacă ai pielea mai închisă la culoare, poți utiliza și o nuanță de vopsea de par mocha sau cacao pentru a încălzi lucrurile. Sursa: secretele.com


Exclusiv. Povestea vieții Anastasiei Soare. Ce nu face niciodată cea mai bogată româncă

Recomandarile noastre