Alertă maximă acasă la regina Elisabeta. Ce s-a întâmplat la Castelul Windsor e îngrijorător

Alertă maximă acasă la regina Elisabeta. Ce s-a întâmplat la Castelul Windsor e îngrijorător
A fost alertă maximă acasă la regina Elisabeta. Ce s-a întâmplat la Castelul Windsor ridică probleme care trebuie rezolvate cu prioritate.

Regina Elisabeta s-a mutat la Castelul Windsor când a început pandemia, iar Palatul Buckingham l-a folosit pe post de birou. Asta pentru că suverana se află în grupa de risc în ceea ce privește Covid-19, iar domeniul Windsor i-a oferit o protecție ridicată în acest sens. Nu totul a mers ca pe rotate însă, astfel că a fost alertă maximă acasă la regina Elisabeta. 

Windsor a fost în centrul atenției recent. Acolo a murit prințul Philip, la vârsta de 99 de ani. Tot acolo a și fost înmormântat, după o ceremonie regală ce a avut loc la capela St. George, pe domeniul castelului. În ziua funerariilor, o femeie a reușit să intre dezbrăcată pe domeniu, cu scopul de a milita pentru salvarea planetei. 

Alertă maximă acasă la regina Elisabeta. Doi intruși au intrat pe proprietate 

Îngrijorător este faptul că astfel de incidente au loc tot mai des în ultima vreme acasă la regină. În urmă cu șase zile, o femeie hispanică a reușit să păcălească paza de la castel spunând că este logodnica prințului Andrew. Femeia s-a plimbat nestingherită prin zonă aproximativ 20 de minute înainte să fie arestată. 

În urmă cu câteva zile, un nou incident a ridicat întrebări în ceea ce privește siguranța suveranei. Un bărbat și o femeie în vârstă de 31, respectiv 29 de ani, au sărit gardul castelului, în apropiere de Royal Lodge. Conform unei surse, acolo se află grajdurile regale și caii pe care regina îi iubește atât de mult. De asemenea, tot în acea zonă regina Elisabeta își plimbă câinii. Deși suverana se pare că nu era acasă, pe proprietate se afla totuși prințul Andrew. 

Cei doi intruși au fost prinși și arestați, iar ulterior au fost eliberați pe cauțiune. Rămâne însă întrebarea dacă regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, este în siguranță la castelul Windsor, ținând cont de toate breșele de securitate din ultima lună. „Este absolut inacceptabil și o face vulnerabilă pe regină. Este îngrijorător și lucrurile trebuie să se schimbe!”, a declarat Ken Wharfe, fost bodyguard al prințesei Diana, pentru The Sun. 

Foto: Facebook

Luciano Pavarotti era „spaima mesenilor” la petreceri. Ce făcea regretatul artist

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre