Alex Bodi a mai câștigat o bătălie. Care este acum situația afaceristului

Alex Bodi a mai câștigat o bătălie. Care este acum situația afaceristului
Alex Bodi a răsuflat ușurat. A scăpat de arestul preventiv. Ce va trebui să facă afaceristul.

Veste bună pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu. A ieșit din spatele gratiilor. Avocatul său a dat primele declarații.

Alex Bodi a mai câștigat o bătălie. Care este acum situația afaceristului

Fără îndoială că Alex Bodi este un bărbat foarte puternic. A reușit să aibă moralul foarte bun și, cu ajutorul avocatului său, a scăpat de arestul preventiv. Radu Marinescu a făcut și primele declarații la Antena Stars despre situația de acum a afaceristului și a explicat și ce proceduri trebuie să respecte.

Măsura este imediată

„Sunt vești bune pentru Alex Bodi! Astăzi s-a judecat contestația formulată de către Parchet împotriva încheierii prin care Tribunalul Gorj îl plasaze pe domnul Alex Bodi în control judiciar. Practic, Tribunalul Gorj înlocuiește măsura arestării preventive cu aceea a controlului judiciar.

A fost formulată contestație de către parchet, s-a judecat în această dimineață și acum am aflat soluția Curții de Apel Craiova. Aceasta a menținut soluția menționată de către control judiciar, ceea ce însemană că domnul Bodi va fi eliberat din arestul preventiv și va rămâne doar sub controlul judiciar.(…)

Practic, măsura este imediată, în momentul în care instanța de control judiciar s-a pronunțat de la acel moment trebuie să fie eliberat și Alex Bodi. În practică, se comunică soluția Curții de Apel Craiova la locul de deținere a dânsului, se fac formalitățile și Alex Bodi va fi eliberat.”, a declarat avocatul Radu Marinescu la Antena Stars.

A fost închis pentru că a lipsit de la un termen de judecată

Alex Bodi a fost arestat acum o lună pentru că a lipsit de la un termen de judecată din septembrie, fiind tot sub control judiciar. El a fost trimis în judecată pentru spălare de bani și proxenetism. Afaceristul a explicat atunci că a avut probleme de sănătate și a depus documentele medicale. Dar instanța a constatat că nu sunt conforme și le-a respins.

Sursă foto: instagram