Alex Bodi și Ema Uta au plecat în luna de miere în Maldive! Nu mai e niciun secret! Avem toate detaliile

Alex Bodi și Ema Uta au plecat în luna de miere în Maldive! Nu mai e niciun secret! Avem toate detaliile
Alex Bodi a dat lovitura, din nou! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu dovedește încă o dată că obține orice își dorește, cu mici sau mari eforturi financiare. Acum și-a îndeplinit cea mai arzătoare dorință: a convins-o pe Ema Uta să fie „pe față” cu el. Relația lor a devenit oficială.

Alex Bodi și Ema Uta au dus un dans al dragostei mai ceva ca în telenovele. Ea s-a ascuns de ochii lumii cât a putut, însă tot orașul știa că e în limbă după afacerist și anumite detalii au ieșit la lumină.

Uta, atârnată de gâtul lui Bodi?

De exemplu, Dan Capatos a declarat în emisiunea Xtra Night Show că „Ema Uta stă atârnată de gâtul lui Bodi la propriu!”, iar anterior au apărut și imagini cu cei doi sărutându-se înainte ca afaceristul să fie din nou dus în arest, într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane.

Ema Uta a negat că s-ar fi dus să își viziteze iubitul secret în arestul de la Craiova, însă imediat ce Bodi a fost eliberat, cei doi au început să se vadă tot mai des. Ulterior, Uta a decis să pună capăt relației, iar Bodi s-a aruncat în brațele fostei sale iubite, Daria Radionova.

Relația lui Alex cu Radionova a fost și de data aceasta plină de probleme, chiar dacă împăcarea a durat doar o lună de zile. Și-au făcut sărbătorile împreună, însă Bodi a găsit timp să o înșele pe Radionova chiar cu Ema Uta.

Radionova a aflat de escapada musculosului chiar de pe Instagram. Uta și Bodi postau imagini din același loc pe conturile lor.

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria „poveste”. Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă.

Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat Daria Radionova la Antena Stars.

Bodi o cucerește pe Ema cu vacanțe de lux!

Ema Uta a cedat într-un final și a decis să-și asume relația cu Bodi, mai ales că acesta îi oferă cadouri la un alt nivel. Dacă până acum s-a rezumat la gadgeturi și parfumuri, makeup artist-ul primește – de când e iubita oficială – poșete, încălțăminte și haine de la branduri de lux, dar și vacanțe în locuri exotice.
Cei doi au plecat ieri din România, spre Maldive, cu bilete de avion la clasa I.
Bodi și Uta au stat împreună, „la cușetă”, la clasa I.
S-au răsfățat cu cele mai fine șampanii și s-au cazat într-o vilă care costă câteva mii de euro pe noapte.
Cazarea lor este una dintre cele mai scumpe din Maldive, fiind dotată cu acoperiș care se rabatează electric, cu tobogan, cu jacuzzi și alte fițe.

Recomandarile noastre