Altă „păruială” între dive! Bianca Drăgușanu, jignită de Andreea Raicu. Nu i-a rămas datoare, a pus-o la punct imediat

Altă „păruială” între dive! Bianca Drăgușanu, jignită de Andreea Raicu. Nu i-a rămas datoare, a pus-o la punct imediat
Bianca Drăgușanu a apelat de foarte multe ori la operații estetice, nu este nici un secret. Orinde apare este admirată. Peste un milion de oameni o urmăresc pe rețelele de socializare și o laudă.  Uite că a supărat o altă vedetă.

Bianca Drăgușanu este spectaculoasă. Are fanii ei care nu sunt puțini. A acceptat să meargă la emisiunea lui Cătălin Măruță care a reușit să o supere. După ea a fost altă vedetă care a vorbit urât depre ea. I-a dat o replică acidă.

Bianca Drăgușanu, din nou criticată. O nouă ”păruială” între vedete

Bianca Drăgușanu (39 de ani) este preocupată să arate bine, după criteriile ei. Uite că Andreea Raicu și Cătălin Măruță nu o plac prea mult.

„E ultima oară când am fost în emisiunea lui (n.r. Cătăli Măruță). Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătorul despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva. Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta. Facerea de bine e…”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Ulterior, Măruță a invitat-o într-o emisiune și pe Andreea Raicu (44 de ani). Aceasta a adus numele Biancăi Drăgușanu în discuție. Raicu a mărturisit că Bianca Drăgușanu a ajuns să nu mai pară deloc o persoană reală în urma operațiilor estetice. Că mai degrabă arată ca un robot sau ca o statuie.

”Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală”, a spus Andreea Raicu.

Replica Biancăi Drăgușanu, pe măsură:

Bianca Drăgușanu a avut o reacție dură. ”Este o expirată. Se leagă de nume care fac rating, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu nu”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro.

În ciuda crticilor, vedeta nu se va opri aici cu operațiile și micile ajustări. Bianca Drăgușanu a precizat că va face asta tot timpul, deoarece vrea „să fie perfectă”, spune ea.