Anamaria Prodan a redeschis războiul cu „mafioții din Las Fierbinți”. Riposta este dură

Anamaria Prodan a redeschis războiul cu „mafioții din Las Fierbinți”. Riposta este dură
După ce Giovani Becali a povestit presei că a fost sunat de Laurențiu Reghecampf ca să-i devină impresar, Anamaria Prodan a reacționat teribil. Acum a venit și replica. Amenințările curg și de-o parte și de alta.

În plin scandal de divorț și lovită rău în suflet de „Soarele” său, Anamaria Prodan a mai încasat una în plex. Giovani Becali a anunțat că Laurențiu Reghecampf vrea să fie impresariat de el și că s-ar pregăti să semneze un contract în acest sens.

Așa cum se știe, între impresara Anamaria Prodan și Giovani, Victor și Gici Becali sunt disensiuni mari de mai mult timp. Războiul a izbucnit în primăvară, după ce frații Becali l-au convins pe vărul lor Gigi Becali, patronul de la FCSB, să le dea lor dreptul de a-l vinde pe Dennis Man la echipa italienească Parma, deși fotbalistul avea contract de impresariat cu Prodan. Au fost replici dure între Gigi Becali și Anamaria Prodan, ba chiar a intervenit și Reghecampf, ca să-și apere soția. Peste câteva luni, însă, avea să anunțe divorțul, iar apoi să arate că între el și Gigi Becali nu există nicio ceartă.

 Anamaria Prodan nu crede că Reghe se duce pe mâna lui Giovani și atacă dur

„Dacă vorbesc eu, Giovanni se întoarce la pușcărie”, a spus Prodanca într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor pe 1 noiembrie. Ea a fost întrebată despre declarația impresarului Giovani Becali, moment în care pur și simplu a luat foc.

„Nu este adevărat. Sunt maimuțoi care se trezesc vorbind. Are demnitate Reghecampf, nici chiar așa… Tocmai am vorbit cu soțul meu și zâmbea: Ana, nu e adevărat nimic. Se bagă în seamă. Ăștia sunt genul ăla de mafioți din Las Fierbinți. Prind și ei niște momente că sunt uitați de lume, de soartă și de viață, și se bagă în seamă pe spatele altora care sunt mult prea șmecheri, Prodan și Reghecampf. Mult prea șmecheri față de ăștia care văd mult prea multe filme la televizor”, a comentat Anamaria Prodan.

Impresara se crede mult mai puternică decât cei din clanul Becali și pare că nu-i este frică să se ia cu ei la trântă, transmitea Prodanca din Dubai.

„În loc să stea liniștit, bătrânul ăsta care latră ca un câine la lună se tot bagă în seamă. Să-și vadă de bătrânețea lui și de păcatele pe care le are. Dacă ai țipat o dată la el, a înghețat. A intrat sub pământ. Ăștia sunt mafioții români care se laudă că au învățat limbi străine pe la pușcărie. Să nu mă supere că, dacă întorc o dată privirea către ei, fac ca în Matrix, îi dau pe spate.

Am prea multe premii de luat acum și prea multe afaceri de făcut în Dubai, că mă întorceam și-i puneam cu botul pe labe mai repede. Să aștepte puțin că vin eu acasă într-o săptămână, să vedem dacă mai mârâie vreunul. (…) Le transmit că nu mor vulturii când vor fluturii. Când mă voi întoarce în țară, îi strâng pe toți. Avocați, neavocați, manageri, nemanageri și îi pun în genunchi în fața lui Reghecampf și apoi o să vedeți ce se va întâmpla”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

Iată ce declara Anamaria Prodan, despre același subiect, pentru ProX.

„Eu le-am transmis celor din familia Becali să-și vadă de viața lor. Dacă o singură dată mai fac mizerii și își bat joc de Reghecampf și familia mea… Dacă Reghecampf nu a spus nimic niciodată, nu înseamnă că e tâmpit.

Giovanni a văzut foarte multe filme. Să-și vadă de bătrânețea lui. Dacă vorbesc eu, se întoarce de unde a venit (n.r- pușcărie). În viața mea nu am fost atât de furioasă.

Dacă vorbește Anamaria, oasele lor rămân acolo de unde s-au întors. Am dovezi. Ioan, Victor și Gigi Becali nu există pentru mine. Nu-i cunosc. Și ei să facă la fel”.

Riposta lui Victor Becali:Dar dacă mai vorbeşte de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele”

Cel care a ieșit public să-i răspundă Aneimaria Prodan a fost impresarul Victor Becali, fratele lui Giovani. Acesta spune că a fost enervat la culme atunci când Prodanca a sugerat că Giovanni ar putea ajunge la închisoare. Replica lui a venit într-o emisiune radiofonică, citată de Viva.ro.

„Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, puşcărie am făcut amândoi. Am fost la puşcărie, nu pot să neg evidența, nu? Dar dacă mai vorbeşte de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele. Spuneți că nu e în regulă să zic asta, dar când ea zice că ne pune în genunchi, e în regulă?

Cum ar fi dacă eu aş vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect. Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, asta îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi musculoşi în nişte poze, nu mă impresionează.

De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte”, a declarat Victor Becali, într-o intervenție la Radio Sport Total FM.

Anamaria Prodan nu se lasă intimidată și amenință și ea cu legea

Imediat Anamaria Prodan a avut o reacție dură, pentru ProSport, la adresa lui Victor Becali, după ce a auzit amenințările la adresa ei.

„Cine este specimenul ? Nu-l cunosc. Să stea liniștit pe fundul ăla uriaș pătrat, că ajung acasă și mă opresc direct la ambasada mea. De acolo știe ce urmează. Să-și învețe fratele să vorbească despre altcineva! Niciodată un cuvânt despre familia mea, prea am suportat mizeriile lor ani de zile. Stau cu musculoși la masă? Stau cu prieteni la masă.

Acei musculoși sunt campioni, nu cârpe care nu dau doi bani pe ei. Dacă a ajuns Victor, care încărca baterii și își ardea mâinile cu acid de îndemânatic ce era, să vorbească și el cu mine, s-a dat lumea peste cap. Cred că jocul de glezne este indicat pentru el. Nu am treabă cu el sau cu ei. Le-am transmis prin prietenii comuni să-și vadă de bătrânețea lor. Dacă nu vor, no problem, eu acționez pe cale legală”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.