Anamaria Prodan a scăpat ușor. Reghecampf l-ar fi bătut cu bestialitate pe finul ei. Mărturia impresarei îți dă fiori reci

Anamaria Prodan a scăpat ușor. Reghecampf l-ar fi bătut cu bestialitate pe finul ei. Mărturia impresarei îți dă fiori reci
Anamaria Prodan și-a ținut mariajul cu Reghecampf cât a putut departe de ochii curioșilor, dar acum s-a aflat tot adevărul.

Într-un interviu pentru Antena 3, Anamaria Prodan spune tot ce nu a știut nimeni despre relația pe care a avut-o cu Reghecampf.

Anamaria Prodan continuă să-l facă de râs pe Reghecampf. „Era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe”

Anamaria Prodan nu e prima dată când o încasează de la fostul soț, care a mai lovit-o de încă două ori. Anamaria Prodan n-a mai putut și, pentru prima dată, și-a pus sufletul pe tavă, povestind despre viața pe care a trăit-o alături de un bărbat care a ridicat mâna la ea. Afacerista spune că unul dintre finii săi a fost inspirat să filmeze tot episodul trist de vinerea trecută dar, din nefericire, a avut de suferit, fiind și el „bătut cu bestialitate” de fostul antrenor al Craiovei.

„Este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el”

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție.

Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție”, spune vedeta.

„Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau”

Pe de altă parte, blonda spune că se roagă de aproape doi ani de antrenor să divorțeze și își dorește acest lucru mai mult ca orice. Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj. Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau.

Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el.

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei”, a spus afacerista.

„Mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta”

Nu în ultimul rând, ea și-a amintit de perioadele în care plângea pe stradă, pentru că nu mai știa ce să facă pentru a-și salva mariajul. Cât privește amanta lui Reghe, ea știa de trei ani.

De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a declarat Anamaria Prodan.