Anamaria Prodan e cu sabia deasupra capului. Se demarează o anchetă care îi vizează copilul

Anamaria Prodan e cu sabia deasupra capului. Se demarează o anchetă care îi vizează copilul
Anamaria Prodan a intrat într-un nou scandal și va trebui să dovedească că e albă ca zăpada.

Se ține ghinionul scai de Anamaria Prodan. În plin divorț de Reghecampf, aceasta are acum o altă problemă.

Anamaria Prodan e cu sabia deasupra capului. Se fac acuzații grave, FRF demarează o anchetă

Reprezentanții Școlii de fotbal FC Player 2008 i-au pus gând rău Anamariei Prodan. Aceștia o acuză pe impresară că a intervenit la antrenorii echipei pentru ca Bebeto să fie selectat pentru lotul național de fotbal U15. Mai mult, a fost dată publicității și o fotografie în care afacerista apare pe banca de rezerve, împreună cu un antrenor. Federația Română de Fotbal a luat atitudine și a menționat că va da drumul unei anchete.

„Nu era un secret pentru nimeni că băiatul nu se va ridica la nivelul de performanță al respectivului eveniment”

„Protejați-i pe copil! Ieri (n.r.- 20 mai) a fost o acțiune de selecție (București și Ilfov) în vederea formării lotului echipei naționale a României U15 de anul viitor. Au fost prezenți 34 copii. Unul dintre ei, prezent probabil în teren «datorită» mamei sale (Anamaria Reghecampf), nu a făcut față jocului.

Nu era un secret pentru nimeni că băiatul nu se va ridica la nivelul de performanță al respectivului eveniment. O știm noi, o știau antrenorii prezenți la meci, o văd părinții, dar cel mai grav este că o înțeleg copiii. Puneți-vă în locul acestui băiat pe care colegii săi au început deja să-l vorbească pe la spate.

De ce îi faceți asta? Îi faceți rău atât lui, cât și sutelor de copii care speră să ajungă la echipa națională și care se gândesc că procesul de selecție se face pe criterii obiective. Hai să ne protejăm copiii! Să le protejam visurile! P.S. Fenomenul nu este izolat. Vom continua să vorbim despre asta ori de câte ori vom mai întâlni astfel de situații.

Ieri a fost vorba despre o evidență izbitoare. Și asta după ce copiii au trecut prin două runde de selecție (La precedenta, mama copilului stătea pe banca de rezerve!!!!! – vezi foto). O facem pentru copii!”, a menționat FC Player 2008 într-un comunicat de presă, postat pe contul de Facebook.

„Să vă fie rușine!”

La scurt timp, Anamaria Prodan a sărit ca arsă, a negat tot ce s-a spus despre ea și a afirmat că se afla în acel loc pentru a saluta prietenii.  „Să vă fie rușine! Club mic care nu are cum vreodată să scoată învingători! Educația îmi spune că pot sta să-mi salut cunoștințele și să vorbesc despre școlile de fotbal din țară, câteva secunde, pe orice bancă de rezerve la final de meci!

Rușine patronului acestei școli. Păcat că părinții plătesc pentru așa ceva. Frustrați din naștere care frustrează copiii care merg la antrenamentele acestei școli. Peștele de la capăt se împute! Părinții care își duc copiii în asemenea mediu trebuie să înțeleagă că nu fac altceva decât să își distrugă copiii.

Rolul unui patron de școală de fotbal este să crească talente și să îi ajute să fie învingători. Nu să le distrugă încrederea inventând minciuni doar pentru faptul că sunt atât de mici încât Anamaria Prodan nu îi zărește vreodată”, s-a enervat Anamaria, potrivit Gsp.

Sursă foto: instagram