Anamaria Prodan, monitorizată de procurori într-un dosar dubios cu fotbaliști

Anamaria Prodan, monitorizată de procurori într-un dosar dubios cu fotbaliști
Anamaria Prodan, impresara de fotbaliști care le-a luat fața șmecherilor frați Becali, bătrâni în lumea impresariatului fotbalistic, a vorbit într-o emisiune tv despre faptul că procurorii i-au ascultat telefonul și că a fost supravegheată tehnic.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a povestit în emisiunea lui Victor Ciutacu de la RTV că a primit o hârtie de la Parchetul Buzău în care i se aducea la cunoștință că a fost supravegheată tehnic, că i-au fost interceptate și ascultate convorbirile telefonice. Anamaria a spus că în textul de pe hârtie, scurt cât o telegramă, mai scria că procurorii au făcut asta în dosarul penal care avea ca obiect ancheta în cazul meciurilor Gloriei Buzău, echipă ai cărei jucători și antrenori au fost suspendați în 2016 de Comisia de Disciplină pentru trucare de meciuri.

„Am primit această hârtie acasă în care scrie că sunt monitorizată. Scrie în hârtie că am un dosar privind manipularea rezultatelor meciurilor Gloriei Buzău. Și că au fost luate măsuri de supraveghere tehnică, interceptare și înregistrare a comunicațiilor prin telefon. Dar eu n-am avut niciodată vreo treabă cu echipa Gloria Buzău sau cu vreun fotbalist de acolo, niciodată-niciodată. Nici măcar nu am trecut pe la Gloria Buzău. Nu am legătură cu așa ceva. Nu am făcut niciun trasfer acolo, nimic-nimic. Și aflu acum că m-au ascultat, că m-au urmărit prin tehnică…”, a spus Anamaria Prodan.

Impresara a menționat că în hârtia primită de la procurori nu scrie nici pe ce perioadă a fost ascultată, nici să se prezinte la Parchetul Buzău și să i se înmâneze transcripturile convorbirilor înregistrate, așa cum există în practica judiciară și cum s-a procedat în alte cazuri pe care presa le-a prezentat.

Într-o altă intervenție pe marginea acestui subiect, avută la GSP Live, Anamaria Prodan a declarat: „Telefonul îmi făcea figuri de doi ani. Prietenii ziceau că am telefonul ascultat. Da, și ambiental mă ascultă. Se lăudau toți prin Federație. Am prieteni care îmi spun «Nu te suportă cutare și cutare». Domnul Pașcu nu mă suportă!”,  a declarat Anamaria Prodan la GSP LIVE.

„Domnul Pașcu”, a afirmat tot interlocutoarea, ar fi un fost ofițer de la fostul serviciu secret al MAI „Doi ș-un sfert”, care s-ar fi aciuat în fotbal, în acea perioadă de acum 4 ani.

Incendiar. Ultimele fotografii cu Anamaria Prodan dezbrăcată pe Coasta de Azur

David și Victoria Beckham dovedesc încă o dată că sunt cuplul perfect. Ce este interzis în relația lor

Recomandarile noastre