Anamaria Prodan, scoasă din minți. Ce i-a spus Alexa înainte ca ea să-l lovească

Anamaria Prodan, scoasă din minți. Ce i-a spus Alexa înainte ca ea să-l lovească
S-au scris câte în lună și-n stele despre palma pe care Anamaria Prodan i-a dat-o lui Dan Alexa. Nimeni n-a știut până acum ce s-a întâmplat, de fapt.

S-a spus că totul a pornit de la o criză de gelozie. Nici vorbă de așa ceva. De la ce s-au certat Anamaria Prodan și Dan Alexa.

Anamaria Prodan spune tot adevărul. Acesta e motivul real pentru care l-a lovit pe Dan Alexa

Invitată în podcastul „Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”, Anamaria Prodan a vorbit, printre altele, de momentul în care s-a enervat cumplit și l-a lovit pe Dan Alexa. Ce s-a întâmplat între cei doi a fost stricat de fotbal, nicidecum o criză de gelozie, așa cum au speculat cârcotașii. În plus, Anamaria recunoaște că Dan Alexa a fost un gentleman și nu a ripostat.

„Nu, nu avea nicio legătură fata cu care era. Dacă eram geloasă, îl băteam pe Alexa? Crezi că dacă voiam să rămân cu Alexa, cum s-a spus, că am avut o relație și trebuia să mă mărit cu el… Prima dată s-a vorbit că am fost cu Burcă, pe urmă cu Coman, cu Penescu, cu Neculaie de la Brașov, pe urmă cu Gigi Becali, toată lumea vorbea, Reghecampf era fiert.

„Ce stai toată ziua la palat?”. Oricum, orice ar spune Gigi Becali, eu am fost feblețea lui. De ce nu s-a spus până să dau în el (n.r. – în Alexa) că suntem împreună?

„Băi, Ana, ce e cu ăsta? Șchiopul ăsta!”

Fii atent de la ce a pornit. Dan a retrogradat cu Călărași, l-am pus la Astra, era campioana României. Am făcut toate transferurile. Eu n-am impus nimănui nimic. „Dane, asta e lista mea de jucători, zi-mi ce vrei”. „Ăsta, ăsta, ăsta, în rest nu mă interesează”.

Ne-am uitat pe jucătorii din străinătate, ăla, ăla, ăla, printre care și Tiram din Israel. Mă îmbrac frumos, am băut o șampanie cu patronul Astrei, făcusem echipă, urmează meciul cu Botoșani. Tiram facem 11 metri, 1-0 pentru Botoșani, s-a evaporat șampania din pahar. „Băi, Ana, ce e cu ăsta? Șchiopul ăsta!”. A greșit, asta e, fundaș central, mă făcea praf patronul. Alexa nu era pe bancă, era suspendat. Pe final, dă Tiram gol cu capul, se încheie la egalitate, Slavă Domnului!”, a mai spus impresara.

„Sunt eu luptătoare, dar și Dan, e cât muntele, dar a fost gentleman”

Când am ieșit, s-au întâmplat anumite evenimente pe lângă mașina mea, lume multă. Când dau să plec, înăuntru scandal. M-am întors. Era Dan, erau jucătorii de la Botoșani, toată lumea. Și a început scandalul cu transferurile proaste, să-i dea afară (n.r.- patronul Astrei)… N-aveai cum.

Eu nu pot să mă duc să-i spun jucătorului că-l dau afară. Ne-am certat, Dan a venit și a spus „Ce, domnule, că tu i-ai adus, nu mă interesează șchiopii ăia”, stresul ăla și în nervii ăia atunci… Greșit pentru mine ca femeie. Sunt eu luptătoare, dar și Dan, e cât muntele, dar a fost gentleman, a zis „Ana, calmează-te!”, a precizat Anamaria Prodan.

Recomandarile noastre