Anda Adam, alte peripeții la Poiana Brașov. De data aceasta a făcut și poze și filmări

Anda Adam, alte peripeții la Poiana Brașov. De data aceasta a făcut și poze și filmări
Anda Adam și logodnicul ei petrec zilele acestea clipe de neuitat în zăpadă. Alături de fetița Andei, cei doi s-au „refugiat” în Poiana Brașov, unde se bucură de zăpadă.

Anda Adam a îmbrăcat salopeta albă de schi cu care, iarna trecută, avea „probleme” Oana Zăvoranu. E foare încântată de ea, mai ales că  a alunecat și s-a dat pe derdeluș de-a dreptul, fără niciun accesoriu sau vehicul. Artista are parte de multe aventuri la Poiana Brașov.  Amintim că acum patru zile, Anda Adam a fost implicată într-un scandal cu o altă femeie, mamă și aceasta, în holul unui hotel din Poiana Brașov. Aici artista a vrut să se relaxeze alături de familie.

Scandal cu o mămică în hotelul din Poiana Brașov

Din informațiile apărute în presă, s-ar fi deschis un dosar penal. „La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Poliția Brașov. Se pare că Anda Adam ar fi fost zgâriată pe față de către cealaltă mămică.

Marea aventură din vârful muntelui

Dar aventura maximă pentru Anda Adam și logodnicul ei s-a petrecut aseară. Anda și iubitul ei au rămas blocați sus, pe munte, și au fost nevoiți să aștepte un „super utilaj de deszăpezire”, adică un ratrac, care să vină și să îi extragă de acolo. Până la venirea lui, Anda s-a dat pe derdeluș, ajutată doar de costumul de schi și s-a bucurat ca un copil.

Artista a fost cea mai încântată când au sosit salvatorii. Ea a comparat utilajul cu șenile cu o navă spațială, și chiar s-a fotografiat urcată pe el.

Sursa foto – video: Instagram