Anda Adam, evacuată cu executor din casă. Avocat: O ocupase ilegal

Anda Adam, evacuată cu executor din casă. Avocat: O ocupase ilegal
Anda Adam trece printr-o situație deloc plăcută. Artista a fost evacuată din locuința pe care o are în orașul Bragadiru.

Momente grele pentru Anda Adam care trebuie acum să ia taurul de coarne și să găsească o soluție. La așa ceva, nu s-ar fi gândit niciodată.

Anda Adam, evacuată cu executor din casă. Avocat: O ocupase ilegal

A încercat cât a putut să nu se ajungă într-o asemenea situație, dar astrele nu s-au aliniat pentru Anda Adam. Din nefericire pentru artistă, ea va fi evacuată din casa situată în Bragadiru, pe strada Perlelor nr. 9 și va fi obligată să plătească și cheltuieli de judecată care se ridică la valoare de 5200 de lei.

„După injurii ca la ușa cortului dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare”, a transmis avocatul Adrian Cuculis. Există o singură parte bună în toată această poveste. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată prin apel în termen de cinci zile.

Care e povestea casei

Potrivit informațiilor oferite de Adrian Cuculis, cu câteva luni în urmă cântăreața a făcut un ante-contract de vânzare cumpărare cu proprietarul casei din Bragadiru și urma ca în intervalul octombrie-decembrie să și plătească. Din diverse motive, Anda s-a dovedit a fi rău platnică, așa că proprietarul a dispus cererea de evacuare. Atunci a început scandalul, cântăreața refuzând cu desăvârșire să iasă din casă.

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când prorpietarul a despus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.

Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezolutionat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat” a precizat avocatul, la Antena 3.

Șefă de șantier în Tunari

Anul trecut, Anda Adam a declarat pentru Cancan că s-a apucat de construcția caselor în Tunari, urmând ca din profitul acestora să-și construiască propria locuință.

”M-am apucat să construiesc case. Eu m-am apucat de anul trecut și nu știam ce urmează. Eu am terenul de foarte mult timp și aici trebuia să fie casa mea și speram să mă mut curând. Doar că, la un moment dat, mi-am dat seama că nu este profitabil. Am zis să folosesc terenul acesta pentru a face niște case pentru vânzare și, din ce vor produce aceste construcții, pot să o fac și pe a mea.

Și așa am ajuns să construiesc duplexuri la vânzare în Tunari. Eu am ținut foarte tare ca aspectul lor să fie altfel, mai futuriste, cubic. M-am implicat foarte mult în proiectare și am ținut cont de niște detalii pe care eu nu am vrut să le văd ca la alte case. (…)  Acum, ce să spun, nu-i o zonă rea sau greșită în care m-am dus, pentru că noi toți știm că este o zonă care a mers chiar și în pandemie. Și în izolare s-a mișcat treaba”, a mărturisit artista.

Sursă foto: instagram