Anda Adam visează cu ochii deschiși. Își pune toată speranța în ajutorul lui Dumnezeu

Anda Adam visează cu ochii deschiși. Își pune toată speranța în ajutorul lui Dumnezeu
Anda Adam și logodnicul său sunt puși pe fapte mari. Acum sunt pe ultima sută de metri cu lansarea clubului de la Cluj.

Anda Adam n-a fost niciodată mai fericită. Are tot ce-și dorește, iar bărbatul de lângă ea e tot ce a visat.

Anda Adam și iubitul duc relația la alt nivel. Când ne vor da vestea cea mare

Într-o discuție cu fanii săi, Anda Adam le-a răspuns întrebărilor legate de copii și a mărturisit că își dorește o fetiță și un băiat. Să fie oare însărcinată vedeta și să aștepte momentul potrivit în care să-i anunțe pe toți cei care o iubesc? De altfel, artista a mai vorbit cu ceva timp în urmă de marea ei dorință de a fi din nou mamă.

„Îmi doresc foarte tare să mai am copii, am spus-o mereu. Cum o să vrea și Dumnezeu, cred că de acolo, de Sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foarte important să îi dorim, să îi chemăm, dar cred că vin și trimiși de Divinitate. Ador copiii, sunt o familistă convinsă, mi-aș dori mai mulți copii”, s-a destăinuit cântăreața.

În ceea ce o privește pe Evelin, rodul iubirii dintre ea și primul soț, spune că între fata ei și cea a iubitului există o relație cu totul și cu totul specială. „Este foarte important să îi dau încredere în ea, să fie asumată, să aibă putere de decizie pentru lucrurile pe care ea le va face în viață.”, a mărturisit Anda când participa ca și concurent la emisiunea Bravo, ai stil.

Numără zilele până când vor inaugura clubul

Anda Adam și Joseph vor inaugura clubul de la Cluj pe data de 30 martie, iar acum sunt cu pregătirile pe ultima sută de metri. Pe contul său de socializare, blonda și-a liniștit fanii și le-a spus că va cânta și ea în acel loc, spre marea bucurie a celor care îi respectă muzica. Cei doi urmau să se logodească anul trecut, dar pandemia le-a stricat planurile și au fost obligați să anuleze totul.

„I-am sunat pe fiecare în parte, le-am spus că, din păcate, nu ne vom mai putea vedea. Încă nu ştiu când vom replanifica, poate la vară când nu vor mai fi atâtea restricţii. Nu a fost plăcut pentru nimeni. Logodnicul meu se ocupase de toată organizarea cu o lună înainte, a dat un avans la locaţie pentru ca totul să fie cert. Deocamdată, ne concentrăm pe ale noastre şi suntem foarte bine”, a declarat Anda cu ceva timp în urmă, într-o emisiune tv.

Sursă foto: instagram