Anda Adam povestește cum i-a subtilizat inelul viitoarea soacră

Anda Adam povestește cum i-a subtilizat inelul viitoarea soacră
Cu doar câteva zile în urmă, Anda Adam a trăit cea mai mare bucurie a vieții. A fost cerută în căsătorie într-un mod inedit.

După despărțirea de Sorin Niculescu nu mai credea în iubire, dar viața i l-a scos în cale pe Yosuf din Arad. Cei doi sunt de acum o familie. S-au logodit. Dar abia acum am aflat istoria inelului pe care l-a primit Anda de la iubitul ei.

Anda Adam povestește cum i-a subtilizat inelul viitoarea soacră

Anda și Yosuf s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt, au plecat în cele mai frumoase destinații de vacanță, apoi și-au dat seama că vor mai mult. Și iată că a venit și momentul pe care și-l dorește orice femeie. Anda Adam a fost cerută în căsătorie în cel mai frumos de pe pământ, Cappadocia. Pentru început, aceasta a avut parte de un shooting foto, apoi Yosuf a îngenuncheat și i-a adresat marea întrebare. Și totul, într-o atmosferă de basm, cu baloane colorate și multă, multă dragoste.

„Am început să plâng pentru că m-am emoționat foarte tare și de fericire și pentru că nu mă așteptam să se mai întâmple un astfel de moment în viață în viață mea. Nu mi-a dat de bănuit nimic că urmează să mă ceara în căsătorie pentru că fiind acolo plecați, eu am stabilit o ședință foto cu un fotograf pentru că acolo sunt zeci de baloane care se ridica în același timp și știam de aceasta locație.

Îmi doream foarte mult să ajung. Sunt pasionata de a face poze. Am stabilit asta. El a luat legătură cu fotograful de acolo. Oricum îmi propusesem să fac niste poze și împreună cu el și singura și au pus țara la cale. Mi-am făcut nebunia și la sfârșit m-au ținut cu spatele, eram pe un leagăn suspendat de o macara pentru că pozele pe care mi le doream foarte tare i le dădusem exemplu fotografului.

Vreau să se fluture trena să se vadă baloanele în spate și au poziționat macaraua că ei să poată aranja în spate tot acest decor, să vina el să pregătească inelul, covorul, eu fiind cu spatele nu am văzut absolut nimic. Era ceva, m-am simțit că într-un film, un vis frumos. Am văzut literele, inelul, m-a luat de la genunchi, nu mă mai țineau picioarele la propriu. Nu mai reușeam să înghit saliva. Mi-a pus acea întrebare minunata, mi-a pus și inelul pe mână”, a declarat Anda Adam.

„Este inelul care mă dă pe mine pe spate”

Dar până să se ajungă aici, inelul are o poveste uimitoare. Pentru că nu știa măsura, într-una din vizitele pe care i le-a făcut Andei cu mama lui, a apelat la o strategie. Viitoarea mamă soacră a subtilizat un alt inel dincaseta cu bijuterii a artistei, l-a dus la mall ca să vadă bijutierul măsura, apoi l-a pus la loc.

„Am zis, wow, ce tare e. Este inelul care pe mine mă da pe spate. Există și varianta solitaire, dar cu piatra pe pătrat sau oval. Nu știa măsura la deget, dar fiind în vizita la mine, mama lui a avut grija să ia inelul, să se ducă la mall, să vadă măsura, l-a pus la loc. Eu am măsură mai mică… și apoi el a dat comanda de inel”, a mai spus vedeta, amuzată.

Cât privește nunta, încă nu au stabilit nimic, dar se vor ocupa de acest aspect după sărbători, până atunci vedeta fiind prinsă cu un proiect care îi place la nebunie, „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Sursă foto: kanal d, instagram