Anda Adam, ședință foto cu surprize în Cappadocia. S-a lăsat cu plânset!

Anda Adam, ședință foto cu surprize în Cappadocia. S-a lăsat cu plânset!
De când e împreună cu iubitul ei, Anda Adam s-a schimbat total. Cei doi au plecat împreună într-o vacanță de vis, în Turcia.

Concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Adam Adam a fost în Turcia. Ce s-a întâmplat acolo i-a stors lacrimi.

Anda Adam, ședință foto cu surprize în Cappadocia

Frumoasa cântăreață Anda Adam a avut parte de cel mai incredibil moment din viață. Iubitul ei, afaceristul Yosif Eudor Mohaci i-a pregătit o vacanță surpriză în Turcia, la Cappadocia. Acesta a pus la cale un shooting foto cu un fotograf de colo, dar în spatele acestuia se ascunde de fapt o cerere în căsătorie. Anda spune că a fost extrem de fericită, mai ales că nu mai spera să ajungă în fața altarului.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta.

Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto, este foarte instragamabil locul”, a declarat Anda, în exclusivitate pentru Wowbiz.

„S-a așezat în genunchi”

Momentul cererii în căsătorie a fost unul ieșit din comun. Bărbatul s-a așezat în genunchi în fața Andei, iar de sus, din baloanele cu care se plimbau, oamenii îi felicitau și le făceau cu mâna.

„El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriză, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședință foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite. S-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui.

A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parca nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nuntii vă vom anunța”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: wowbiz