Anda Adam și Joseph, o familie cu două fetițe. Și așteaptă al treilea copil

Anda Adam și Joseph, o familie cu două fetițe. Și așteaptă al treilea copil
Anda Adam și logodnicul ei sunt gata să aibă cea mai frumoasă familie. Fetițele lor s-au împrietenit și se comportă ca niște surori. În plus, cântăreața își dorește să mai facă un copil, cine știe, de data aceasta, poate un băiat.

Zilele trecute lumea a putut vedea câtă armonie este în noua relație a Andei Adam. Alături de logodnicul ei, româno-francez, Yosif Eudor Mohaci, alintat Joseph, Anda a fost surprinsă la plimbare, de mână cu cele două fetițe. Așa cum știți, Anda e mama unei fetițe superbe, Eveline, în vârstă de șase ani, din relația cu fostul ei soț, Sorin Nicolescu.

Și Joseph are o fiică, în vârstă de cinci ani, Nicole. După cum se vede în imagine, micuța e deja foarte atașată de viitoarea ei mămică vitregă, astfel că la plimbare le ține de mână pe ea și pe viitoarea ei surioară mai mare.

Logodnicul Andei Adam e pregătit să fie tată pentru mai mulți copii

Yosif Eudor Mohaci s-a căsătorit în 2018, în Cipru, la Limasol. A avut atunci o nuntă de vis, fotografiile care au apărut în presă, toamna aceasta, de la fericitul eveniment, vorbind de la sine. Relația însă nu a mers, iar cuplul s-a despărțit. Altfel, tată grijuliu, bărbatul e foarte atent cu fiica lui și petrec mult timp împreună.

Cum era și firesc, a introdus-o în noua a relație, astfel că acum, el și Anda Adam, sunt o familie fericită cu două fetițe minunate, de vârste apropiate. O familie care iese la plimbare cu căciuli de blană asortate. Fiica Andei îl place foarte mult pe noul partener al mamei sale, și deja i se adresează cu „tati”.

În plus, frumoasa cântăreață ar vrea să le mai facă celor două un frățior sau o surioară. „Îmi doresc foarte tare să mai am copii, am spus-o mereu. Cum o să vrea și Dumnezeu, cred că de acolo, de Sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foarte important să îi dorim, să îi chemăm, dar cred că vin și trimiși de Divinitate. Ador copiii, sunt o familistă convinsă, mi-aș dori mai mulți copii”, a declarat Anda Adam pentru Fanatik.

După o logodnă ca-n povești, la începutul toamnei, în Turcia, Anda Adam și iubitul ei trebuiau să aibă petrecerea de logodnă pe 4 decembrie, însă din cauza restricțiilor cauzate de pandemie au fost nevoiți să amâne evenimentul.

Sursa foto: Instagram