Andi Moisescu, glumă nesărată la adresa Andreei Esca. Vedeta a rămas fără replică

Andi Moisescu, glumă nesărată la adresa Andreei Esca. Vedeta a rămas fără replică
Andreea Esca este cea mai cunoscută jurnalistă din România, o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, cu o carieră întinsă pe zeci de ani. Și cu un mare secret: cuantumul salarului ei.

De zeci de ani lumea încearcă să afle cu cât este plătită Andreea Esca, însă valoarea salariului ei este, de departe, cel mai bine păstrat secret din România. Nimeni nu a putut afla cât câștigă, de fapt, vedeta. Se știe, căci se vede, Andreea Esca încasează sume considerabile: trăiește în lux, poartă haine de firmă, are antrenor personal și, de o vreme, șofer  la dispoziție, pentru a nu se mai stresa în trafic conducându-și singură mașina.

Acum, vedeta PRO TV a rămas la propriu, fără cuvinte, în direct la TV, după ce un coleg de trust și-a permis, mai degrabă o glumă nesărată. Evident, tot pe tema salariului pe care ea îl încasează lunar.

Andreea Esca nu se uită la prețuri când își cumpără haine

Discuția a pornit în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde, invitată, Andreea Esca a vorbit, printre altele, și despte hainele scumpe pe care și le cumpără. Vedeta a dezvăluit că habar nu are cât a costat cea mai scumpă ținută a ei.

„Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a spus Andreea Esca, în emisiunea „La Măruță”.

Andi Moisescu știe că prezentatoarea câștigă foarte mult

Colegul ei de trust, Andi Moisescu a intervenit în discuție cu o glumă. El a punctat faptul că nimeni nu știe care e marele salariu pe care Andreea Esca îl încasează de la PRO TV. „Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul. Ea nu știe, nici cât e salariul și nici cât plătește. Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite. Nu îndrăznește. Îi zice: E ok, introduceți PIN-ul! Și tot cu ochii închiși o face”, a spus juratul de la Românii au talent.

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri din România. Jurnalista apare la televizor încă din 1995. Jurnalista s-a ferit întotdeauna să spună cât câștigă la locul de muncă, iar această informație nu a devenit publică nici pe alte căi.

Sursa foto: captură YouTube