Andreea Antonescu are acest viciu de o viață. Cum arată artista în ultimul trimestru de sarcină

Andreea Antonescu are acest viciu de o viață. Cum arată artista în ultimul trimestru de sarcină
De când e însărcinată, Andreea Antonescu e mai frumoasă ca niciodată. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să-și strângă bebelușul în brațe.

Andreea Antonescu e în culmea fericirii și le-a dat fanilor ultima veste frumoasă. Prietenii din online s-au bucurat enorm.

Andreea Antonescu are acest viciu de o viață. Cum arată artista în ultimul trimestru de sarcină

Emoționată, Andreea Antonescu a postat recent o fotografie pe contul de socializare, în care apare alături de bărbatul pe care-l iubește. Prietena Andreei Bălan, aflată în ultimul semestru al sarcinii a mărturisit cu această ocazie că urmează să aducă pe lume o a doua fetiță.

Andreea Antonescu se află în ultimul trimestru de sarcină, iar bebelușul își va face apariția cât de curând. Până atunci, însă, părinții săi vor aștepta cu nerăbdare și se vor pregăti așa cum se cuvine pentru ziua care le va schimba viața în bine pentru totdeauna. Cântăreața și iubitul ei sunt nerăbdători să devină părinți și, pentru că mai e puțin până la marele eveniment, Andreea s-a apuc să caute cel mai potrivit cărucior.

„Te așteptăm cu nerăbdare, iubita noastră”

„După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și Victor suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță. Te așteptam cu nerăbdare, iubita noastră”,  a povestit Andreea Antonescu pe Instagram.

O graviduță fără pofte

Andreea nu face parte din categoria femeilor care și-au trezit iubiții în toiul nopții pentru a le aduce cine știe ce bunătăți, pentru că nu a avut pofte. Are grijă însă să aibă o alimentație echilibrată și mănâncă orice dorește, în special ciocolata, viciul la care spune că nu poate renunța.

„În momentul de față, exact că al unei femei însărcinate. Pur și simplu mănânc cea știu că este sănătos. Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de o viață”,  a mărturisit viitoarea mămică.