Andreea Bălan a pus piciorul în prag. Viitorul iubit trebuie să știe acest lucru, altfel nu va avea șanse să stea lângă ea. Iată ce condiții a pus artista

Andreea Bălan a pus piciorul în prag. Viitorul iubit trebuie să știe acest lucru, altfel nu va avea șanse să stea lângă ea. Iată ce condiții a pus artista
Să-și fi găsit Andreea Bălan o nouă iubire? Deocamdată, răspunsul la această întrebare se lasă așteptat, însă când bărbatul călare pe cal alb va veni în viața ei, trebuie să știe un lucru foarte important.

Și anume că nu mai acceptă ca mama ei să nu locuiască împreună cu artista și cele două fetițe. Pentru că doamna Valeria este mâna ei dreaptă în creșterea și educarea micuțelor. În plus, fetițele o iubesc enorm pe buni și nu ar suporta să stea nici un minut departe de ea.

„Fără ea nu aș putea să fiu aici sau să plec la concerte, să fac activitatea pe care o am, să fac bani ca să cresc copiii”

„Mama are grijă de trei fete și e o binecuvântare că mama locuiește cu noi. De când mama locuiește cu noi, viața mea este extraordinară, este mult mai frumoasă decât înainte, vă jur! Casa e bine, frigiderul, mâncarea, toată lumea mănâncă bine. Și n-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama, adică anunț dinainte să se știe.

Mama face parte din mine. E extraordinar că sunt cu mama, e foarte bine, fetele o iubesc foarte mult și fără ea nu aș putea să fiu aici sau să plec la concerte, să fac activitatea pe care o am, să fac bani ca să cresc copiii.”, a declarat blonda pentru Cancan.

Micuțele știu care e valoarea banului

Chiar dacă le face toate poftele, Andreea susține că niciodată nu le-a răsfățat peste măsură și le-a învățat care e valoarea banului. „Ele mereu mă întreabă când vin acasă ce le-am adus. Clara, mai ales, îmi zice «ce-ai adus azi?». (…) în general le aduc ceva mic, simbolic.

Așa făcea și mama mea cu mine. Când venea de la serviciu îmi aducea ceva. Fie că este o bomboană, nu contează, să știe ele că le aduc ceva din oraș. În mașină am tot timpul ceva: bomboane sau bănuți de ciocolată.

Dacă se întâmplă să nu am timp să le iau, am în casă un dulap unde am turtă dulce și mă fofilesc cumva, mă duc la sertare, iau turtă dulce și le zic că le-am adus ceva”, a spus vedeta. Fetele au fiecare pușculița ei, în care își strâng bănuții, iar acest lucru le responsabilizează.

Recomandarile noastre