Cum încearcă Oana Roman să treacă peste despărțirea de Marius. Legătura profundă cu mama iese la iveală

Cum încearcă Oana Roman să treacă peste despărțirea de Marius. Legătura profundă cu mama iese la iveală
Relația dintre Oana și Mioara Roman este una cu totul și cu totul specială, mama și fiica înțelegându-se din priviri.

Cum încearcă Oana Roman să treacă peste despărțirea de Marius. Legătura profundă cu mama iese la iveală

Mioara Roman a pregătit-o pe Oana, i-a spus totul despre viață: să fie puternică, onestă, bună și mai ales dreaptă. Dar nu a putut să-i dea cel mai important lucru: noroc în dragoste.

Internată la un centru de îngrijire pentru vârstnici, Mioara e vizitată săptămânal de fiica ei, care are grijă ca mamei sale să nu-i lipsească nimic. Din păcate, în ultima perioadă fiica lui Petre Roman a trecut prin momente grele, iar despărțirea de Marius Elisei i-a rupt sufletul.

Săptămâna trecută Oana a stat tot timpul cu gândul la mama sa, pe care nu a putut să o vadă, dar acum a lăsat totul deoparte și i-a făcut o surpriză plăcută. Vedeta i-a cumpărat un splendid buchet de flori, pe care l-a postat și pe contul de socializare, spre bucuria internauților.

“Noroc că până la Snagov fac puțin, ajung repede și mă duc repede să o văd și mă întorc”

“Am fugit de acasă, pentru că nu am ajuns în weekend la mama și știu că mă așteaptă și am fugit. Puii dormeau, mă întorc repede. Noroc că până la Snagov fac puțin, ajung repede și mă duc repede să o văd și mă întorc. M-am oprit și i-am luat și flori superbe.”, a transmis Oana Roman pe Instastory.

Oana Roman a încheiat un an greu, mai ales că Mioara a avut mari probleme de sănătate, dar a avut noroc de medici extraordinari și, așa cum se spune în popor, zile de la Dumnezeu.

“Dumnezeu a lucrat…am avut niște doctori fabuloși, care au tratat-o cu toate problemele pe care le-a avut pe rând impecabil. Oamenii de la centrul unde a stat până am dus-o la recuperare au salvat-o la propriu de două ori.”, a adăugat Oana Roman, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei un buchet de flori

 

Scrisoarea Oanei Roman către mama sa la împlinirea vârstei de 75 de ani, în anul 2015

În 2016, Mioara a scos o carte intitulată sugestiv „Prețul libertății”. Femeie puternică, ea a pus pe copertă și o imagine în care apare alături de fostul soț, Petre Roman care este căsătorit de o bună bucată de vreme cu Silvia Chifiriuc. În acest volum, Mioara a inclus și câteva rânduri scrise de Oana, la împlinirea vârstei de 75 de ani. Scrisoarea a venit la scurt timp după ce bruneta a spus cel mai frumos da din viața ei, dar care parcă a prezis despărțirea de Marius Elisei.

“Draga mea mamă, n-am mai scris demult o scrisoare de mână și m-am gândit că ați scrie o scrisoare de ziua ta e un cadou special. Din păcate nu-mi permit să-ți fac cadourile pe care mi-aș fi dorit să ți le fac și asta pentru că nu m-a interesat niciodată să fac bani mulți, să facă avere.

Viața mi-a arătat că averile în bani înveninează sufletul și distrug vieți, familii și destine. Cu toate astea, de multe ori mi-aș fi dorit să am mai mulți bani ca să pot să îți cumpăr casa pe care o meriți, confortul pe care îl meriți, vacanțele pe care le meriți. Acum, de ziua ta vreau să îți mulțumesc pentru că îți datorez tot.

“Te-ai gândit prea puțin la tine și mereu la noi și acum și eu fac asta cu familia mea”

De la tine am învățat tot ce e bun, frumos și folositor în viață. De la tine am învățat bunătatea, dreptatea, cultura, educația, bunul simț, manierele. Am învățat că în viață trebuie să fiu dreaptă, cinstită, onestă. Am învățat să iubesc cărțile și cultura, să iubesc competența și lucrul bine făcut.

De la tine am învățat generozitatea și capacitatea de dăruire pentru familie și prieteni. Și asta pentru că tu mereu te-ai pus pe ultimul loc și noi, familia ta, am fost mereu pe primul loc. Te-ai gândit prea puțin la tine și mereu la noi și acum și eu fac asta cu familia mea.

Am învățat de la tine că oricât de greu ar fi, trebuie să găsesc în mine resurse, să merg mai departe. Și, mai ales, am înțeles că nu trebuie să renunț orice ar fi, pentru că viața e frumoasă dacă știi să o trăiești frumos și niciodată nu pierzi tot, dacă ai ca reper altceva decât banii și faimă”, au fost cuvintele Oanei Roman.

Recomandarile noastre