Andreea Bălan zâmbește iar vieții. Ce decizie a luat și ce îi impune lui George

Andreea Bălan zâmbește iar vieții. Ce decizie a luat și ce îi impune lui George
Petrecere mare acasă la Andreea Bălan. Artista, neatinsă de Covid ca alți colegii din echipa emisiunii „Te cunosc de undeva”, și-a invitat cei mai apropiați prieteni ca să-și serbeze ziua de naștere. Ne-a oferit tuturor și niște fotografii pe Instagram și Facebook.

Ziua de naștere a vedetei este sărbătorită cu întârziere, deoarece Andreea s-a născut pe 23 iunie. În ziua respectivă nu și-a uitat fanii, așa cum se spune că a uitat-o pe ea George Burcea, soțul plecat de acasă în urma mai multor scandaluri. Ea a postat fotografii și un mesaj pe Instagram, adresându-se unui prieten imaginar.

„Azi este ziua mea, dar vârsta este irelevantă. Mai bine îți spun câte întâmplări minunate am trăit, câte inimi am iubit, câte locuri superbe am văzut, cât de mult am contat și contez în viețile celor dragi, dar mai ales îți pot spune, cât de mult am suferit, ce lecții am învățat, de câte ori m-am ridicat atunci când viață m-a pus la pământ și de câte ori am luat-o de la capăt și am mers mai departe cu zâmbetul pe buze. Viața nu este despre cifre, ci despre emoții, trăiri, lecții și mai ales despre iubire”, a scris Andreea Bălan pe rețeaua de socializare.

În acea zi specială de 23 iunie, Andreea s-a bucurat de vizita unui prieten drag, fostul său partener de dans, Petrișor Ruje.

Vedetă din grupul de la Antena 1, a dat Covidul mai departe

Duminică, 28 iunie, artista și-a început ziua plină de putere și optimism. Ea a postat pe Facebook o fotografie superbă, cu ea lângă căsuța de grădină a fetițelor, însoțită de următorul text, ce pare a conține și o notă de regret: „O casă este făcută din pereți și grinzi, o casă se construiește cu dragoste și vise”.

Duminică seara, însă, artista a vrut ca lângă ea să fie mai mulți oameni dragi cu care să împartă bucuria aniversării a 36 de ani, că este sănătoasă și le are alături pe fetițele ei superbe. Fotografiile pe care le-a postat pe Instagram, de puțin timp, vorbesc de la sine.

”„Astăzi îmi sărbătoresc ziua de naștere care a fost pe 23 iunie și alături de mine sunt oamenii mei dragi, de la echipa mea la prietenii mei, la colaboratorii mei”, a spus vedeta într-un InstaStory postat pe pagina sa de socializare”

Grija față de copilele sale însă a persistat în toată perioada de când s-a produs ruptura dintre ea și tatăl lor. Zilele trecute, Andreea a surprins cu o declarație pentru Viva.ro în care se referea la comportamentul pe care i l-a impus lui George Burcea , ba chiar și ei.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, a declarat Andreea Bălan pentru Viva.

 

Foto Facebook/Instagram, 28 iunie 2020