Andreea Mantea a clarificat totul. E singură și îi e mult mai bine așa. De ce s-a despărțit de iubit

Andreea Mantea a clarificat totul. E singură și îi e mult mai bine așa. De ce s-a despărțit de iubit
Noua prezentatoare a show-ului “Casa iubirii”, de la Kanal D simte nevoia de un moment de respiro. Bărbații să mai aștepte.

S-a săturat de atâtea palme luate în dragoste, așa că a hotărât să stea liniștită pentru moment.

Andreea Mantea a clarificat totul. E singură și îi e mult mai bine așa. De ce s-a despărțit de iubit

Într-un interviu pentru Cancan, Andreea Mantea a vorbit deschis despre viața sa sentimentală. Burlăcița a lămurit toată situația legată de iubit, Valeriu Floricel și a mărturisit că s-au despărțit. A existat, desigur, și un motiv întemeiat pentru care i-a dat papucii: a fost o relație toxică, lucru pe care Andreea nu-l vrea în viața ei.

“Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic!”, a spus bruneta. Pe de altă parte, vedeta a afirmat că orice femeie are de învățat dintr-o astfel de relație.”

Care este problema, extragem, intrăm în tot haosul și căutăm exact, de ce am țipat, de ce simt ce simt, de ce îmi vine să plâng, care e motivul real, de unde a plecat totul și mă duc și caut acolo! (…) Aia e o experiență, nu o poți numi relație sau căsnicie, sau ceva frumos.

Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice gata!”, a mai spus diva de la Kanal D. Acum, Andreea are atât de multă treabă încât nu are timp nici să respire, dar să se mai gândească la bărbați. Se concentrează pe programul infernal de la filmările pentru Casa iubirii și are grijă de fiul ei, pe care-l adoră.

Casa iubirii începe pe 4 aprilie

Cel mai aşteptat reality show al momentului, “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, va debuta pe 4 aprilie, la ora 10:00. În fiecare duminică se vor desfășura galele, iar favoritul/favorita săptămânii vor primi un premiu de 5000 de lei. 7 fete și 7 băieți urmează să intre în casă pentru a-și găsi iubirea, iar Andreea spune că va fi alături de ea, ca o prietenă și-i va ghida. La final, vor exista doi câștigători, care vor intra în posesia premiului de 10.000 de euro.

“Au fost impresionaţi când au văzut casa, am observat pe chipurile lor, şi nu avea cum să fie altfel pentru că toate încăperile arată minunat! (…) Cu toţii vor trebui să ţină seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate.

Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi”, a spus Mantea.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre