Andreea Mantea va fi amfitrioană în Casa Iubirii. Aici, vor veni români singuri să-și întâlnească perechea

Andreea Mantea va fi amfitrioană în Casa Iubirii. Aici, vor veni români singuri să-și întâlnească perechea
Kanal D iese iar cu noutăți în grila de programe. Vrea să-și țină telespectatorii aproape după ce i-a cucerit cu seriale turcești.

Într-un comunicat al postului se anunță că dragostea revine la Kanal D, de această dată prin intermediul unui dating show impresionant, o experienţă cu totul nouă pentru telespectatori.

„Casa iubirii” va fi noua emisiune prezentată de Andreea Mantea. O emisiune inspiraţională, iar Andreea a fost aleasă pentru că „este omul plin de empatie care le va fi alături concurenţilor aflaţi în căutarea sufletului pereche, într-o călătorie plină de provocari”.

Vom rescrie modalitatea de a face reality show”

„Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, <Casa iubirii>, şi sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte,

care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea.  Vom rescrie modalitatea de a face reality show. Veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte plăcută, în faţa micilor ecrane.

Sunt nerăbdătoare să  trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii. Iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă  călătorie”, a declarat Andreea Mantea.

Casa a fost ridicată special pentru emisiune 

Producţia, realizată integral de Kanal D, va fi una de anvergură şi va fi filmată în Bucureşti, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero. A fost transformat într-o adevarată casă, care să raspundă nevoilor reale ale participanţilor la acest reality show.

Constructia, unică în România, a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii impresionante.

Andreea Mantea invită publicul în „Casa iubirii”, pentru a cunoaște poveşti extraordinare de viaţă ce se pot transforma în cea mai curată iubire.

„Va fi locul unde emoţiile uriaşe, întâmplările cotidiene, dialogurile cu sens îşi vor face loc pentru ca telespectatorii sa aibă parte de o experienţă memorabilă”.