Andreea Marin își cumpără haine second hand. Cât a costat geanta și pantofii purtați la Oradea

Andreea Marin își cumpără haine second hand. Cât a costat geanta și pantofii purtați la Oradea
Prezentă zilele trecute la Oradea, la Olimpiada Porumbeilor Voiajori, Andreea Marin a fost apreciată pentru ținuta pe care a îmbrăcat-o.

Andreea Marin știe totdeauna să atragă atenția. Poartă mereu ținute care să o scoată în evidență.

Andreea Marin își cumpără haine second hand. Cât a costat geanta și pantofii purtați la Oradea

Cu puțin timp în urmă, Andreea Marin a participat la Olimpiada Porumbeilor Voiajori la Oradea, unde fosta zână a surprizelor a fost apreciată pentru felul în care a arătat. Vedeta a optat pentru o pereche de pantaloni negri și o cămașă mai lungă, albă, o geantă neagră și o pereche de pantofi albi cu negru.

O ținută care a făcut adevărate furori. E foarte adevărată că geanta și pantofii Zânei au atras atenția doamnelor și domnișoarelor, care au oftat atunci când au privit obiectele, care nu sunt la îndemâna oricui.

Geanta Andreei Marin costă peste 3000 de dolari

Superba geantă neagră pe care a ales-o Andreea Marin face parte din Fendi First, este realizată din piele de miel, iar unei astfel de poșete depășește 3000 de dolari. Cât privește pantofii, aceștia poartă semnătura Fratelli Rosseti, iar prețul lor se apropie de 200 de dolari.

Vedeta a declarat că nu investește bani în haine

Cu ceva timp în urmă, Andreea Marin a mărturisit că nu este genul de femeie care să investească bani în haine, accesorii sau tot felul de bijuterii. „Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată. Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă.

Nimeni nu se aștepta la asta. Ce i-a făcut Andreea Marin fiicei sale, Violeta

Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a spus bruneta într-un interviu pentru Canal 33. De asemenea, potrivit informațiilor oferite de Wowbiz, ea a mărturisit că nu de puține ori și-a achiziționat și obiecte de la second hand.

„Multe dintre noi am cumpărat lucruri pe care le-am purtat doar o singura dată. Acum, lucrurile acelea sunt puse la vânzare si se pot bucura si altele de ele. Da, îmi cumpăr lucruri care nu sunt la prima purtare, dacă sunt în perfectă stare”, s-a destăinuit fosta zână a surprizelor.

Sursă foto: instagram