Andrei Bănuță a împărtășit cel mai emoționant moment din viața lui. A trecut prin multe drame – Exclusiv

Andrei Bănuță a împărtășit cel mai emoționant moment din viața lui. A trecut prin multe drame – Exclusiv
Cântă de când se știe și, mai în glumă, mai în serios, mama i-a spus că țipa de foame „într-un fel muzical”. Iată povestea de viață a lui Andrei Bănuță.

La cinci ani părinții l-au dus la prima școală de canto, la Palatul copiilor din Constanța, unde le-a arătat tuturor ce înseamnă să te naști cu talent.

Când a participat la primul concurs, Steluțele mării din Constanța, avea puțin peste șase ani. A cântat dumnezeiește, dar fără microfon. Nu a știut cum să-i dea drumul, de aceea a câștigat și premiul pentru cel mai original debut. De atunci, a început succesul, iar primul manager a fost nimeni altul decât tatăl Andrei, Alexandru Mihai, de la care a învățat foarte multe lucruri.

Și din acel moment are un vis: să scoată o piesă cu Andra. Artist din toate punctele de vedere, Andrei Băluță își scrie singur muzica și textele și a reușit să bubuie Youtube-ul cu piesele sale.

Mama n-a apucat să-l vadă performând

Iubit de întreaga Românie, Andrei Bănuță ascunde o mare durere în suflet. Și-a pierdut mama când avea doar 15 ani. N-a apucat să-l vadă performând, deși e convins că, de acolo de Sus, ea îl sprijină.

În schimb, tătuțu a rămas unul dintre cei mai mari critici ai său, iar cuvântul părintelui e sfânt pentru artist. Recent, el a postat un video cu ultima piesă pe care a scris-o pentru toți românii plecați în străinătate.

„Aoleu, piele de găină, tată”

Tatăl artistului a fost extrem de impresionat. „Aoleu, piele de găină, tată. Nu-mi vine să cred că tu ai scris piesa asta. Nu-mi vine să cred că tu cânți. Mamă, mamă…”, a fost reacția tatălui când a ascultat piesa. Andrei afirmă că aceasta este o melodie pe care „am scris-o și cântat-o din toată inima mea pentru toți românii.

Știți cum văd eu România? Ca pe o mamă cu mulți copii, care ar vrea să-i ajute pe toți, dar e legată de mâini și de picioare, însă sufletul ei are doar intenții bune. Noi cântăm și despre mamă, despre toți copiii ei oriunde în lumea asta s-ar afla!”, a scris Andrei pe contul de socializare.

Recomandarile noastre