Frumoasa Antonia a ales să se costumeze într-un demon, folosind machiaj în culori tari și ornându-și buzele cu pietre sclipitoare, mimând astfel craniul unui schelet. De asemenea, iubita lui Alex Velea a optat pentru o perucă verde neon.

Vestimentația a fost una care nu a lăsat mult loc imaginației, artista optând pentru un decolteu generos și un corset care să-i pună talia în valoare.

Alex Velea se mândrește cu „monstrul” lui

Alex nu a ratat ocazia de a arăta publicului ce iubită frumoasă are, chiar și atunci când se costumează într-un personaj horror. Artistul a distribuit pe InstaStory poza cu frumoasa Antonia, urând tuturor „Happy Halloween!”. Ulterior, a postat un alt story cu o inimă, fiind, cu siguranță, un mesaj de dragoste pe ea. S-o fi gândit și să nu se sperie unii mai sensibili și care nu țin astăzi cont de sărbătoarea importată de la americani.

Antonia și Alex Velea, al patrulea copil pe drum?

Cuplul are doi băieți, iar Antonia are, din căsnicia anterioară cu Vicenzo Castellano, o fetiță pe nume Maya. Antonia Iacobescu se pare că e însărcinată acum, a patra oară, cei doi artiști lăsând publicului numeroase indicii despre acest fapt.

Deși Antonia a trecut prin trei operații de cezariana, iar medicii nu recomandă o nouă astfel de intervenție – din cauza riscurilor medicale, cuplul Vela-Iacobescu a lăsat de înțeles că acest impediment poate fi depășit, totuși.

Alex Velea și Antonia se iubesc din 2014, însă nu au reușit încă să-și oficializeze relația la starea civilă. Poate anul viitor, dacă pandemia cu noul coronavirus va dispărea, cei doi își vor pune pirostriile. E un moment despre care amândoi au spus că-l așteaptă, însă mereu au existat piedici. Până acum doi ani, Antonia s-a aflat într-un lung și anevoios proces de divorț cu primul ei soț, italianul Vincenzo Castellano.

Desert sănătos și dulce: Mousse de avocado

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri