Antonia suferă de depresie? Artista are stări ciudate și spune că s-a săturat

Antonia suferă de depresie? Artista are stări ciudate și spune că s-a săturat
Mai zilele trecute, Antonia dezvăluia că se confruntă cu serioase probleme de sănătate.  Vârsta biologică a corpului ei a ajuns la 69 de ani. Stresul, nopțile nedormit, toate își spun cuvântul.

Nimeni nu poate ști exact ce o macină pe Antonia. Aparent, artista de 33 de ani duce o viață perfectă. E iubită de Alex Velea cât cuprinde, au împreună doi copii superbi, urmează nunta. Divorțul de fostul soț, italian, s-a încheiat, relațiile sunt bune, e în permanentă legătură cu fiica sa care, la separare, a fost încredințată tatălui. Mai mult, ea, Velea și băieții lor au o relație frumoasă cu fostul partener al artistei și cu noua sa iubită.

Peste toate, Antonia e o superbitate de femeie, care, dincolo de muzică face bani din contracte de publicitate. Aparent, toate acestea sunt ingredientele unei vieți fericite. Și totuși….

Antonia deprimată, confesiuni pe rețelele sociale

Antonia a postat o inimioară albă, pe fond negru. Dar și un mesaj destul de criptic. Ea a postat următorul mesaj, în limba engleză: „Nu sunt Rihanna, așa că nu-mi place cum minți… te voi bloca…” Momentan nu știm cui i-a adresat Antonia mesajul, însă, noaptea trecută, vedeta a continuat să împărtășească fanilor ei durerea prin care trece.

Iubita lui Alex Velea are o stare depresivă, așa că s-a înregistrat, monologând, lung, în limba engleză. „Lăsați-mă să vă spun… am multe sentimente amestecate în ultima vreme. Nu știu de ce. Viață, decizii, situații… vă spun că să fii adult, e greu.

Să fii părinte, e greu. Nu știu de ce împărtășesc cu voi asta. M-am săturat. Da, am multe, multe sentimente amestecate”, spune Antonia, menționând și că simte o foarte mare dezamăgire. În finalul monologului, are însă și un mesaj încurajator pentru cei care o ascultă și care, poate, ca și ea, trec prin momente grele emoțional. Trebuie să vă ridicați, să aveți încredere. Și să vă rugați. „Rugăciunile sunt un lucru extraordinar”, a mai spus Antonia.

Sursa foto / audio: Instagram

Recomandarile noastre