Anunț dramatic despre Britney Spears. „Cu tristețe trebuie să vă anunțăm că…”

Anunț dramatic despre Britney Spears. „Cu tristețe trebuie să vă anunțăm că…”
Briteny Spears a făcut un anunț dureros în noaptea zilei de sâmbătă spre duminică. A pierdut sarcina. Artista e devastată și a lăsat un mesaj care îi reflectă durerea.

Britney Spears a anunțat pierderea „copilului-miracol” sarcina ei fiind la început.

Anunț dramatic despre Britney Spears. „Cu tristețe trebuie să vă anunțăm că…”

Interpreta superhit-ului „Toxic” a declarat că este un „moment devastator pentru orice părinte”, dar ea și partenerul ei, Sam Asghari, vor continua să încerce „să își extindă frumoasa familie”.

Artista în vârstă de 40 de ani a împărtășit anterior că își dorește foarte mult să aibă copii cu antrenorul de fitness de origine iraniană, în vârstă de 28 de ani.

Spears a împărtășit vestea pe Instagram:

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că am pierdut copilul nostru miraculos la începutul sarcinii. Acesta este un moment devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să nu anunțăm sarcina până când aceasta ar fi evoluat mai mult, însă am fost prea entuziasmați să împărtășim vestea bună. Dragostea noastră unul pentru celălalt este puterea noastră.

Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa noastră familie. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul vostru”, a transmis Britney.

Asghari i-a lăsat un comentariu emoționant la anunțul trist: „Vom avea un miracol în curând”.

Britney Spears a anunțat pe 11 aprilie că este însărcinată cu al treilea copil

  • Cuplul s-a logodit în septembrie anul trecut, Spears glumind că cererea în căsătorie a fost „mult întârziată”.
  • Spears are deja doi copii, Sean și Jayden, pe care îi împarte cu fostul soț Kevin Federline.
  • O tutelă de 13 ani care a controlat viața lui Spears a fost reziliată de Curtea Superioară din Los Angeles în noiembrie anul trecut.
  • Ea a fost plasată sub acest aranjament juridic complex în 2008, pe fondul abuzului de substanțe și al problemelor de sănătate mintală.
  • După ce a scăpat de controlul strict al tatălui său, Spears spune că va urca din nou pe scenă.
  • Totodată, artista pozează goală foarte des și postează periodic aceste poze în mediul online. Ea spune că o face pentru a arăta lumii întregi cât de liberă e acum.