Ariana Grande, una dintre cele mai fițoase vedete. Iată ce le cere „diva răsfățată” celor care lucrează pentru ea

Ariana Grande, una dintre cele mai fițoase vedete. Iată ce le cere „diva răsfățată” celor care lucrează pentru ea
Frumoasa și talentata Adriana Grande reușește să surprindă de fiecare dată cu ceea ce face. Dar cum se comportă cu angajații ei e strigător la Cer.

Când vine vorba să lucreze cineva pentru Ariana Grande trebuie să aibă răbdare cu carul. Pentru că vedeta e greu de mulțumit.

Ariana Grande, una dintre cele mai fițoase vedete. Iată ce le cere diva răsfățată celor care lucrează pentru ea

A fost numită de tabloide „diva răsfățată”, pentru că fițele Arianei Grande depășesc uneori orice înțelegere. Ce pretenții are artista? Ariana, de exemplu, nu suportă să-și care singura sticla cu apă, așa că există cineva care are grijă ca vedeta să fie mereu hidratată. În anul 2014, atunci când ea se afla la premiile pentru adolescenți de la „BBC 1‟, în anul 2014, vedeta a fost surprinsă cum l-a făcut pe angajat cu ou și cu oțet, afirmând că apa e prea caldă.

Din meniu nu lipsesc căpșunile

De o perioadă Ariana Grande nu mai consumă carne, ci se axează pe fructe și legume. Așa că indiferent cum e vremea sau unde se află ea trebuie să aibă în meniu căpșuni.

Dar cea mai tare fiță a vedetei este că atunci când obosește le spune angajaților să o poarte în brațe. „Spune că nu vrea ca picioarele ei prețioase să lovească podeaua‟, a mărturisit o sursă pentru revista „Life&Style‟.

Animalele vedetei au propriul lor apartament

Ariana Grande are mare grijă ca și animalele sale să fie tratate ca niște vedete. Câinii cântăreței pe care angajații îi tratează într-un mod special sunt nelipsiți de la concerte, iar artista cere să aibă apartamentul lor și să fie extrem de bine îngrijiți și răsfățați.

Sursele spun că atunci când a făcut o vizită în Scoția, câinii au mâncat biscuiți personalizați în formă de os și au dormit pe o lenjerie de pat cu blană. Nici zgarda nu a fost una obișnuită, ci din tartan, fiind confecționată special pentru animale.

Recomandarile noastre