Așa bunătate rar mâncați, deși e ușor de făcut. Inele de mere pane, un extraordinar desert

Așa bunătate rar mâncați, deși e ușor de făcut. Inele de mere pane, un extraordinar desert
V-ați pierdut orice idee privind un desert extraordinar de gustos, dar simplu de făcut? Ce spuneți de o porție de inele de mere pane?

Aveți invitați și vreți să faci un desert simplu de realizat, pentru care să fiți apreciate? Fără nici o îndoială îi veți putea cuceri pe toți cei prezenți cu inele de mere pane.

Inele de mere pane, extraordinarul desert de pe masa de Revelion

Nu știți cum să le mai atrageți atenția invitaților la petrecerea de Revelion? Mai ales că aveți atâta treabă de făcut și sperați să găsiți puțin timp și pentru dumneavoastră? Aveți acum la dispoziție o rețetă cu adevărat minunată de inele de mere pane. Nici nu veți ști cât de repede puteți să-l pregătiți iar cei care îl vor gusta cu siguranță nu vă vor aduce nici un reproș.

Pentru a obține acest desert, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 200 g zahăr pudră, 1 plic cu zahăr vanilat, 1 pahar cu făină,1 ou, 50 g unt, 1/2 pahar cu vin alb, ulei.

Mod de preparare

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să separaţi cu mare grijă albuşurile de gălbenuşuri. Ulterior, adăugați peste gălbenușuri zahăr pudră și untul. Cu ajutorul mixerului, amestecați cât mai bine posibil până când se va transforma totul într-o cremă omogenă

Adăugați apoi făina și vinul și mixați în continuare. A venit momentul în care să bateți albuşurile de ou. După ce se vor transforma într-o spumă tare, se vor adăuga peste compoziția de mai sus. Curățați merele de coajă, cotor, dar și semințe și tăiați sub formă de inele.

Treceți fiecare inel prin compoziția rezultată, apoi puneți la prăjit într-un vas mai adânc în care ați pus ulei. Întoarceți ușor și pe cealaltă parte, până se vor rumeni frumos. Se scot feliile de măr pe un prosop de hârtie pentru a se scurge excesul de grăsime. Cât sunt încă fierbinți, pudrați cu zahăr.

Sursă foto: exquis