Așa metodă de slăbit nu ați mai pomenit! Cum a reușit să scape de „surplus” Anisia Gafton

Așa metodă de slăbit nu ați mai pomenit! Cum a reușit să scape de „surplus” Anisia Gafton
Show-ul Te cunosc de undeva! e așteptat cu noi surprize sâmbăta aceasta. Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus deja cuplului Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu primul travesti şi totodată unul deloc uşor – trupa Savoy.

Provocările s-au ținut lanț pentru Anisia Gafton, îndrăgita actriță de stand-up comedy, și comediantul Ionuţ Rusu. Bărbatul s-a chinuit mult. A trebuie să suporte epilatul, lentile de contact, pantofi cu toc cui înalt. Însă și Anisia Gafton a avut parte de mari emoţii din pricina… guşii pe care a necesitat-o transformarea. „2 ore am chinuit echipa de machiaj, căci nu mă puteam opri din râs când mă uitam în oglindă!”, a povestit Anisia.

Ce metodă de slăbit a „brevetat” Anisia Gafton

Anisia Gafton însă a avut parte și de bucurii neașteptate. Ea a „brevetat„ o nouă și inedită metodă de slăbit. Actrița de stand-up comedy a zâmbit când s-a urcat pe cântar. Toate supliciile au făcut-o mai slabă.

„Ce nu ştiam eu atunci, era continuarea. Mai exact, după ce au reuşit să îmi lipească guşa, mi-am dat seama că nu mai puteam să fac absolut nimic: nu am mai mâncat, am băut apă cu paiul, nu am făcut nicio mişcare bruscă cu capul, ba chiar am ţinut tot gâtul foarte încordat, încât şi la 3 zile de la înregistrare mă durea ceafa! Nu credeam că poate fi posibil aşa ceva!”, a povestit artista.

Mai mult, Anisia a purtat un costum de burete pe toată perioada înregistrări, care i-a adus la final şi un cadou: „Am slăbit un kilogram de la acel costum de burete! Nu-i rău!”.

Cum au decurs antrenamentele cu Adriana Trandafir

La antrenamente, profesoara de actorie, Adriana Trandafir, i-a avertizat: „Mi-e frică de un singur lucru! Să nu minimalizaţi şi să nu caricaturizaţi personajele primite, pentru că tendinţa asta este!”. Cum se vor descurca Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu şi dacă vor reuşi să respecte indicaţiile primite, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Sursa foto: Antena 1 / Te cunosc de undeva!