Rețeta este foarte simplă, iar ingredientele sunt la îndemână. Puteți îmbunătăți rețeta cu carne tocată, piept de pui fiert sau ciuperci.

Șnițele de cartofi și cu salam. Rețeta

Puteți mânca imediat șnițelele de cartofi cu salam alături de un sos cu smântână fermentată cu usturoi.

Ingrediente

  • 600 gr de cartofi fierți în coajă;
  • 2 ouă;
  • 300 gr de salam;
  • 100 gr de cașcaval;
  • verdeață (mărar și pătrunjel);
  • 2 linguri de făină;
  • sare.

Mod de preparare

  • Fierbeți cartofii în coajă și îi treceți prin răzătoarea mică.
  • Treceți cașcavalul și salamul prin răzătoarea mică, apoi mărunțiți verdeața.
  • Amestecați cartofii cu salam, cașcaval, verdeață, ouă și sare.
  • Apoi, puneți făina și amestecați aluatul.
  • Modelați șnițele, le treceți prin făină și le prăjiți pe tigaia cu ulei, până se rumenesc frumos pe ambele părți.
  • Sursa: retete-usoare.info

A ieșit din izolare și învață să facă primii pași

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri