Au apărut dovezile. Înspăimântarea populației a fost un proiect guvernamental în timpul pandemiei de Covid-19

Au apărut dovezile. Înspăimântarea populației a fost un proiect guvernamental în timpul pandemiei de Covid-19
Îngrozirea populației și închiderea oamenilor în case ( printre altele) a fost un proiect guvernamental în timpul pandemiei de Covid-19. Acum au apărut dovezile imbatabile în acest sens.

Cotidianul britanic The Telegraph publică o anchetă explozivă care demonstrează, fără drept de apel, cum înspăimântarea populației a fost un proiect guvernamental în timpul pandemiei de Covid-19. Ziarul dă publicității aproape 100.000 de mesaje WhatsApp schimbate între guvernanții britanici în acea perioadă. „Este o investigație mamut care scoate la iveală lucruri înspăimântătoare”, este de părere jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

Mesajele din The Telegrapf arată cum ministrul britanic al Sănătății, Matt Hancock, a vrut sa „dea drumul ” la o nouă variantă de Covid-19 pentru a „înspăimânta” publicul și a se asigura ca se respecta lockdown-ul. Cele peste 100.000 de mesaje WhatsApp trimise între miniștri, oficiali și alții – arata modul în care guvernul a folosit tactici de înspăimântare pentru a forța oamenii să se conformeze și pentru a forța trecerea la lockdown, mai arată sursa citată.

Guvernanții plănuiau de-a dreptul cum să îi sperie pe oameni și să îi țină în case

De exemplu, într-un mesaj, Simon Case, secretarul de Cabinet, recunoaște că „factorul frică / vinovăție” a fost „vital” în „intensificarea mesajelor” în timpul celei de-a treia restricții naționale din ianuarie 2021.

Practic se urmărea ca povestea că lucrurile stau foarte prost să fie credibilă. Astfel, o serie de date/cifre nu erau publicate dacă acestea arătau contrariul. Într-una din capturile de ecran care ilustrează articolul se poate citi cum ministrul Sănătății scrie: „când dăm drumul la noua variantă” sau „îi speriem de moarte pe toți cu noua variantă”.

Dialog halucinant între ministrul Sănătății și un consilier

Matt Hancock i-a sugerat unui consilier să „sperie pe toată lumea”, arată mesajele publicate de Sunday Telegraph. Ministrul Sănătății ar fi discutat când să dezvăluie existența variantei Kent a Covid-19, pentru a se asigura că oamenii respectă regulile de izolare.

Consilier în Departamentul de Sănătate: „În loc să facem prea multe semnale în avans, putem să rostogolim terenul cu noua tulpină”.

Ministrul Sănătății, Matt Hancock: „Speriem pe toată lumea cu noua tulpină”.

Consilier: „Da, asta va determina o schimbare de comportament adecvată”.

Ministru: „Când implementăm noua variantă?”

Ulterior dialogului, ministrul Hancock a anunțat noua variantă a doua zi.

Sursa foto: Pixabay

Recomandarile noastre