Au apărut primele imagini de la petrecerea Madonnei. După săruturile cu cele două femei au urmat bărbații, la bustul gol – Fotografii explicite

Au apărut primele imagini de la petrecerea Madonnei. După săruturile cu cele două femei au urmat bărbații, la bustul gol – Fotografii explicite
Primele imagini de la petrecerea aniversară propriu-zisă a Madonnei, la împlinirea celor 64 de ani, au devenit publice, seara trecută.

Madonna și-a reunit copiii, cum face în fiecare an de ziua ei, pentru o petrecere tematică. La fel, cum obișnuiește să facă la fiecare aniversară. Tema din acest an a fost despre suprarealism în Sicilia, drept pentru care s-au folosit multe accesorii interesante de la celebra casă de modă Schiaparelli. Asta pe lângă ținute Dolce & Gabbana pe care Madonna și fiicele sale adoptive gemene le-au purtat în avans.

Regina muzicii pop a împlinit, pe 16 august, vârsta 64 de ani și a avut parte de o petrecere într-un palat sicilian celebru, Palazzo Castelluccio, care datează din secolul al XVIII-lea. Madonna și invitații ei, printre care toți cei șase copii ai săi, naturali și adoptați, au luat cina în curtea castelului medieval, la lumina felinarelor, aici, așa cum a dezvăluit vedeta, fiind amenajată o masă lungă, în cel mai pur stil tipic italian.

Petrcerea dinainte, în public

Pe melodia That’s amore, Madonna și-a sărbătorit cea de-a 64-a aniversare în decorul baroc din Noto: o petrecere mai degrabă restrânsă, cu 38 de prieteni și cei șase copii ai săi. A luat masa la Taverna La Cialoma, în micul sat sicilian Pachino, apoi a vizitat Marzamemi, unde a ajuns direct de pe mare cu o mică barcă locală.

Muzica italiană a asezonat seara: starul pop a cântat pe melodia Nel blu dipinto di blu, iar în final a salutat mulțimea la ora 2 dimineața cântând Bella ciao împreună cu personalul său. Totul a fost un omagiu adus originilor sale italiene, Dolce Vita, dar și Siciliei, așa că Madonna a ales să îmbrace o rochie de la Dolce & Gabbana: o rochie de plajă din poplin de bumbac, făcută și mai specială prin imprimeul care celebrează originalitatea și handmade-ul.

Țesătura poartă imprimeul emblematic al majolicii alb și albastru cobalt, care celebrează măiestria locală a ceramicii cu textură de arabescuri care se găsește de obicei în hainele de casă sau în articolele de cadou siciliene, scrie Vogue.com.

Cum a arătat petrecerea aniversară prorpriu-zisă

Așa cum face în fiecare an de ziua ei, Madonna nu a ratat momentul unei fotografii de familie cu copiii ei. O dată pe an ei se reunesc și pozează alături de mama ei.

S-au adaptat dress-code-ului impus pentru petrecere: Suprarealism.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Asemeni altor bărbați invitați la petrecere, fiul adoptiv al Madonnei a petrecut la bustul gol, îmbrăcat doar în niște pantaloni evazați și purtând mărgele la gât, în timp ce gemenele au purtat bijuterii scumpe, de inspirație anii 1920, pe cap. Lourdes a îmbrăcat un top strălucitor albastru, pentru petrecere.

Sursa foto: Instagram