Au, inimă! Lori și-a pus fusta-n cap și s-a mângâiat lasciv… Video

Au, inimă! Lori și-a pus fusta-n cap și s-a mângâiat lasciv… Video
Loredana Groza a făcut un show de zile mari. Ea s-a dat în spectacol la o petrecere unde s-a distrat alături de cei mai dragi oameni ai ei.

Lori nu a avut nicio treabă. Pusă pe distracție, s-a mângâiat lasciv și chiar a avut gesturi și pentru Ema Uță, în compania căreia se afla.

La petrecere, Loredana Groza a mers în aceeași companie în care tot apare încă de la finele anului trecut. O companie masculină  care a însoțit-o și acasă în bucătărie, dar și pe pârtia de schi. Este vorba de Nick Casciaro. Tânărul italian care a câștigat  a zecea ediție a show-ului X Factor, pe 23 decembrie 2021.  De altfel, cei doi au avut mai multe apariții publice împreună la care au cântat, tânărul fiind extrem de talentat. Trebuie spus și că italianul a susținut mini-concerte și în localurile în care a fost cu Loredana, astfel că prin șederea lui în România, a câștigat și niște bani, dar și notorietate.

Mai mult, de ziua tânărului, care în 4 ianuarie a împlinit 32 de ani, Loredana Groza a postat mai multe fotografii cu ei împreună și i-a scris, pe lângă tradiționala urare aniversară și „Te iubesc”, alături de o inimioară. De aici au pornit tot felul de zvonuri, incluzând chiar și vestea că Loredana s-a despărțit de soțul ei, Andrei Boncea. Sursele noastre spun că nu este adevărat.

Lori și-a ridicat topul și s-a mângâiat lasciv

Dezinvoltă și fără nicio inhibiție, Loredana Groza s-a distrat maxim la petrecerea la care a fost. Ea a avut o ținută mulată, iar deasupra a avut un top de „plasă” cu ochiuri mari.

Vedeta a dansat lasciv alături de Ema Uță, și-a ridicat bluza și a făcut mai multe gesturi care, de obicei, au loc în dormitor. Loredana a postat filmul pe pagina ei de Instagram, semn că n-are nicio problemă cu percepția lumii, și că vrea să fie om de show oriunde.

Ea nu s-a sfiit să îi ridice și fusta scurtă a Emei, dezvăluind un tatuaj pe care aceasta îl are foarte sus, pe coapsă.

Cum se întreține Loredana Groza

Loredana Groza este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului. E de apreciat cum știe să se reinventeze și să își pună în valoare atuurile, permanent.  La 51 de ani, Loredana are cu ce se lăuda. Corpul ei, antrenat constant  în sala sau pe terenul de sport, arată impecabil. Mulți ar spune că arată mult mai bine decât modelele filiforme care defilează pe catwalk. Ea nu face un secret din faptul că e o împătimită a sportului. Practică și yoga, și este mereu atentă să mănânce sănătos.

Sursa foto: Instagram