Aurelian Temișan, artistul care la 20 de ani a fost remarcat de Evenimentul zilei. Declarația de atunci o menține și la 51 de ani

Aurelian Temișan, artistul care la 20 de ani a fost remarcat de Evenimentul zilei. Declarația de atunci o menține și la 51 de ani
Cântărețul și juratul de la faimoasa emisiune „Te cunosc de undeva” și-a început cariera de tânăr. La 20 de ani era în București, venit din Craiova, ca să cucerească lumea muzicală. O vizită la ziarul „Evenimentul zilei” l-a propulsat în atenția publicului.

Ce făcea Aurelian Temișan în 1992-1993? Ca la 20 de ani. Cânta în festivaluri, pe scene unde, la evenimente, se promovau tinerii, juca handbal și fotbal și rupea inimile fetelor cu frumusețea și aliura sa de bărbat de 1,92 m înălțime. Scosese chiar și un prim album. Jurnaliștilor de la Evenimentul zilei nu le-a fost greu să-l remarce, așa că Aurelian Temișan a fost invitat în redacție și luat la întrebări.

Adrian Temișan în Evenimentul zilei. Avea 20-21 de ani

Apoi, an de an cariera lui profesională se consolida. A făcut un trio memorabil cu alți doi artiști care au ajuns mari: Adrian Enache și Daniel Iordăchioaia. A jucat şi în filmul A doua cădere a Constantinopolului, din 1994 şi a făcut dublaj pentru desenele animate Ratatouille şi Neînfricată.

În prima parte a anilor 2000, Aurelian Temișan a întâlnit-o pe actrița care avea să-i devină soție și mama unicei lui fiice, Teodora. Despre întâlnirea lor a povestit, într-un interviu mai vechi, actrița Monica Davidescu. Ea și-a amintit cum s-au cunoscut în urmă cu vreo 25 de ani, când ea prezenta un spectacol, iar el cânta.

„Am făcut cunoștință, am zis că el e doar un coleg, deși a fost atracție, nu mă gândeam că se uită el la o studentă, eu eram anul 1, dar la un moment dat a venit cu un buchet de flori, m-a invitat la un spectacol de-al lui, unde mi-a făcut cunoștință cu părinții lui. Îmi era și jenă, era foarte repede. Dar, după câteva luni am început să fim împreună și am rămas așa”, a povestit actrița pentru Viva.ro.

În anul 1996 s-au căsătorit, apoi s-a născut Teodora, alintată de părinți Dora, și tot universul lor s-a învârtit acestui copil. Aurelian este foarte mândru de ea că îi împărtășește talentul și pasiunea pentru cântat. Au avut deja o primă apariție importantă într-un concert, iar colaborarea continuă, mai ales că Dora e acum o domnișoară.

Pepe, Damian Drăghici și Cristina au dat tonul urărilor pentru juratul de la Te cunosc de undeva

Pe 3 iunie, Aurelian Temișan a împlinit 51 de ani. Încă de vineri dimineață echipa de la Știrile a Antenei a invitat toată familia Temișan-Davidescu în studio pentru a ura La mulți ani artistului și a afla noi vești despre ei. Dora a fost emoționată, dar categorică în ceea ce privește planurile de viitor.

Seara, Monica Davidescu a avut grijă să-l răsfețe pe sărbătorit cu un tort delicios și să posteze pe Instagram urările de soție care-și iubește bărbatul și după mulți-mulți ani de relație.

Monica Davidescu, Aurelian Temișan și fiica lor Dora

„La mulți ani minunați, dragul meu! Soț, tată, tovarăș de joaca și joc, artist cu simțul măsurii, actor, prieten, confident, ajutor de nădejde, critic și…. multe altele. Împreună la bine și…..la toate celelalte de ani de zile! Te iubim și îți dorim sănătate și multe realizări! La mulți ani!”, a scris actrița pe pagina sa de Facebook.

Sâmbătă seara, 3 iunie, emisiunea „Te cunosc de undeva”, sezonul 10, a fost de nota 10 pentru juratul Aurelian Temișan. Pepe a fost cel care a anunțat publicul că este ziua lui „Temi”, imediat după ce cuplul Damian Drăghici și soția lui Cristina Stroe și-au încheiat show-ul și au fost jurizați. Cei doi s-au lansat într-o cântare cum numai ei știu, făcând senzație cu melodia „Șaraiman”. A cântat și sărbătoritul, au cântat și restul artiștilor prezenți la acel moment în scenă, jurații au dansat, totul transformându-se într-un show în afara concursului, dar mult aplaudat de public. La fel ca la 20 de ani, Temișan a spus că pentru el nu contează vârsta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre