Aurelian Temișan i-a umilit pe toți bărbații. A făcut un anunț aparte legat de căsnicia sa

Aurelian Temișan i-a umilit pe toți bărbații. A făcut un anunț aparte legat de căsnicia sa
Oare cum e viața lui Aurelian Temișan? Puțină lume știe de fapt, cât timp a petrecut împreună cu femeia pe care o are alături. Acum Aurelian Temișan și-a surprins fanii cu un anunț aparte ce are legătură cu viața sa de familie.

Aurelian Temișan, cunoscutul jurat de la emisiunea Te cunosc de undeva, i-a umilit pe toți bărbații și a făcut un anunț aparte legat de căsnicia sa, miercuri. El și Monica Davidescu formează un cuplu de foarte mult timp și au propriul secret al unei căsnicii fericite. Altfel nici nu s-ar explica cum sunt împreună de mai bine de un sfert de veac.

Cunoscutul artist a dezvăluit, miercuri, că se împlinesc fix 26 de ani de când și-a cunoscut jumătatea. Câți bărbați țin minte cu exactitate prima întâlnire cu aleasa lor? Aurelian Temișan și-a imprimat adânc în suflet data.

„Ani buni, frumoși, intenși, cu planuri, cu dezamăgiri”

„26 de ani, până acum, de când ne-am cunoscut. Ani buni, frumoși, intenși, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reușite, ani în doi, după care în trei, dar în aproape toți anii cu animăluțe în casă, ani în care am asistat la nașteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat și am fost aplaudați… dar cel mai important e că am fost sănătoși și că am fost și suntem împreună.

Până acum și să simțim că mai vreți… și mai vreți… și mai vreți, a scris juratul de la Te cunosc de undeva pe pagina sa oficială de Facebook.

Aurelian și Monica au amândoi aceeași vârstă, 48 de ani. Cei doi s-au cunoscut la un spectacol și de atunci au rămas împreună. De 10 ani sunt părinții unei fetițe, Dora. Aceasta calcă pe urmele tatălui său, ea fiind pasionată și talentată la muzică. Cântă de la 5 ani și chiar a avut ocazia de a face duet cu tatăl său.

Sursa foto: Facebook

I-a fost rău după gratii, dar a fost spre bine. De ce spune Bodi asta

Recomandarile noastre